Play-off starter nå

Og først ut er Bryne på Føyka.

Søndag går vi altså inn i sesongens 2. fase. Med sluttspill og innspurt, hvor både direkte opprykk og 2. plass med kvalifiserings-spill står på spill. Og trekningen fra NFF ga oss en ren repeat på serieåpningen; Bryne FK kommer tilbake til Føyka. Sånn har det altså blitt i en sesong utenom det vanlige, men vi er klare!

1-1 endte serieåpningen mot jærbuene, i det som var en tett og jevn affære. Benjamin Sunde første oss i ledelsen på straffespark, mens laget til Erling Braut utliknet og tok med seg 1. poeng tilbake til Bryne. 

Strangstad_Suser
Sivert Strangstad - midtbanekrigeren med skuddfot - gir oss en "sit.rap" før sluttspillet setter inn. 

I den kampen spilte også midtbane-general Sivert Strangstad, som her gir oss noen ord før søndagens ;

Sivert, Bryne tilbake på Føyka i første sluttspillkamp, hvilke tanker gjør du deg om det oppgjøret?

Vi møter det laget som har vært best sålangt, så det blir en tøff kamp. Samtidig er det en ypperlig mulighet til å legge litt press på de, noe jeg har stor tro på at vi skal klare. Møter vi opp og gjør vårt spill er vi minst like gode som Bryne.​​​​​

6 kamper - 18 poeng, og høsten/vinteren kan bli lang. Er spillertroppen klar for bite godt fra seg?

Spillertroppen er sugen på å komme i gang med sluttspillet. Vi har skaffet oss selv en god dose med selvtillit etter 2 seiere på rad, noe som lover godt. Fjorårets høstsesong sitter friskt i minnet, og vi har planer om å levere minst like godt som det.

Hvordan oppsummerer du kjapt de 13 første kampene og 1. del av sesongen?

Første 13 har stort sett vært bra prestasjonsmessig, noe som har resultert i bare 2 tap. Samtidig har vi spilt 5 uavgjort, det er litt for mange og er grunnen til at vi ligger de poengene bak. Det er litt for mange kamper å se tilbake til hvor vi føler vi skulle hatt 3poeng. Men når det er så mange kamper vi irriterer oss over så er det bare vår egen udyktighet vi kan skylde på!

Hvilket av lagene vi har møtte så langt, har vært den "tøffeste nøtten" å bryne seg på?

Den tøffeste nøtten for vår del var uten tvil Egersund, i den kampen var vi rett og slett ikke gode nok og tapte for et bedre lag. Det tenker vi å revansjere utover høsten!

Har du spart opp flere langskudd til sluttspillet, får vi se skuddfoten i aksjon igjen  allerede til søndag?

Jeg pleier å sette 1 mål per sesong, hvis den statistikken skal opprettholdes er jeg egentlig ferdig.... Men i år tror jeg det kan passe bra å legge på en scoring eller to til! Hjem å pusse høyreskoen etter trening i dag. Sluttspillsgoal er meldt!

Asker v Bryne Føyka kunstgress søndag 11.10.20  kl 16:30

Annonse: