Røyken & Hurum Avis er med!

Asker Fotball og Røyken og Hurum Avis inngår en langsiktig avtale.

Røyken og Hurums Avis, som nå kaller seg Røyken, Hurum og Askers Avis (RHA), er lokalavisen som har dekket tidligere Røyken og Hurum kommuner i flere tiår. Avisen har svært god oppslutning i lokalmiljøet med sine 12 800 lesere og et opplag på over 5 700.

- Nå er vi blitt en del av en flott storkommune, og vi inkluderer mer enn gjerne nye lesere fra gamle Asker. Her er det mye innhold som er viktig og interessant for alle som bor i den nye kommune, sier ansvarlig redaktør Svein Ove Isaksen.

Nå inngår RHA et sponsorsamarbeid med Asker fotball som i første omgang strekker seg ut 2022, RHA vil gå inn i gullklubben.

- Vi håper at vi kan være med på å skape entusiasme rundt Askers lag i Postnord Ligaen, og vi sender også alle kampene direkte på våre nettsider, sier Isaksen som har tro på at et samarbeid med Asker Fotball skal gjøre begge parter enda bedre kjent i den nye storkommunen.

Tirsdag var Markedsavdelingen ved Olav og Rune på signeringstokt, og kom hjem til Føyka blide og fornøyde med å få "RHA" på laget, i det man anser som en viktig strategisk partner mye på grunn av sitt nedslagsfelt i den nye storkommunen. 

Asker Fotball oppfordrer alle våre venner å tegne abonnement hos RHA for å kunne se alle våre borte som hjemmekamper direkte.   Klikk deg inn på  https://www.rha.no

Vi ønsker RHA velkommen til Asker Fotball og vårt felles nettverk.

 

Annonse: