Sander Berge støttet barndomsklubben med gave

Sheffield stjernen takker klubben for gode fotballår på Føyka

For en stund tilbake mottok vi i Asker Fotball en hyggelig henvendelse fra Sander Berges agent, om at midtbanespilleren, som signerte for Sheffield United i januar, ønsket å gi en økonomisk gave til barndomsklubben, for å vise sin takknemlighet for utviklingen han fikk oss oss i ungdomsårene. 

Berge lover også å komme innom Føyka på sensommeren eller til høsten, når fotballsesongen i England forhåpentligvis blir ferdigspilt. 

Da vil barna på akademiet og spillerne på ungdomslagene få anledning til å møte landslagsspilleren, som har laget ned haugevis av timer på Føyka. 

Berge skriver følgende i en hilsen til Asker Fotball: 

"I Asker Fotball hadde jeg mange gode og viktige fotballår som barn og ungdom. Jeg hadde en strålende tid på Føyka. I Asker fikk jeg tilrettelagt sportslig, samt at det var en trygg og god arena utenfor banen, som er viktig for alle spillere uansett nivå.

Jeg har mange gode og viktige fotballminner fra denne fotballoppveksten.

I denne utfordrende og vanskelige tiden for alle, ønsker jeg derfor å bidra tilbake.

Gleder meg til å se dere igjen på Føyka sensommer, etter at jeg forhåpentligvis har fått avsluttet sesongen med Sheffield!

I Asker Fotball hadde jeg mange gode og viktige fotballår som barn og ungdom. Jeg hadde en strålende tid på Føyka.

— Sander Berge

God fotballsommer». 

Sander

Vi i Asker Fotball takker Sander Berge for gaven - og ønsker masse lykke til med fortsettelsen i Sheffield United og på landslaget! 

Annonse fra Obos-ligaen: