Seier og tabelltopp i regnet

Asker v Skeid 2 5-2

I et friskt regnvær tok Asker i mot Skeid sine nest beste. Og selv om det var bløtt på Føyka, så stod ikke hjemmelaget med lua i hånda. Etter 6 minutter sender en av årets stor-scorere, Aaron Jones, oss i føringen. Nok en pinne på kapteinen vår der altså. En trend vi liker!

Men Skeid 2 hadde ingen intensjoner om å gi oss noe gratis tirsdags kveld. For etter 26 minuter, mellom bulder og brak, er de frempå og utlikner Asker's ledelse. Ikke helt etter vår plan det. Men gutta til Bredal har vår-formen inne. Så rett før pause klinker Sivert Ryssdalsnes oss tilbake inn i føringen med et lekkert langskudd. Fra 19 meter kryper ballen seg akkurat inn i hjørnet. Deilig og vi får en ledelse til pause.

Askergutta var klare for en skikkelig regnværskamp tirsdags kveld.

Ut fra garderoen til 2. omgangen, så er det Skeid som på nytt utlikner vår ledelse etter 53 minutter. Noe unødvendig, men Asker-gutta girer opp utover omgangen. Og et massivt press og sjanse-hav, gir uttelling til slutt. Spesielt når trenerbenken foretar bytter. Rafael Sorter blir dagens mann med 2 scoringer, og sørlendingen Syvertsen vil ikke være noe dårligere han heller. Inn i målprotokollen med no 77. Dermed vinner vi komfortabelt 5-2 til slutt, og kan med det innta tabelltoppen foran neste kamp.

Og neste kamp, den heter Ullern borte, og kommer alt på lørdag førstkommende. Asker-toget tuter videre, og vårformen er så aboslutt på plass!

Mål: Sorter x 2, Jones, Ryssdalsnes og Syvertsen

Tilskuere: 111

Asker: Hejer - Emanuelsen, Jones (k), Pettersen, Kristiansen - Adukonis, Ryssdalsnes, Spiten-Nysæter, Årsbog - Bækken, Fazi

Innbyttere: Fredriksen, Syvertsen, Sorter, Juvet Arnesen, Nissen-Lie