Seieren glapp på overtid

En sur utlikning på overtid gir oss "bare" 1. poeng i dag.

Førsteomgangen på Nissekollen kunstgress var av det rolige slaget i ettermiddagens batalje mot Nardo. Småtilløp i begge bokser, men hvor vi nok hadde majoriteten av ballinnehav, ga ingen mål før pause. Og således kurant nok at vi går i garderoben på stillingen 0-0.

2. omgangen derimot var av det mere fartsfylte slaget. Begge lag skrur opp både tempo og intensitet. Og også sjansenivået skrus opp. Det fører til at vi kan gå opp i ledelsen i det 56. minutt, når Roman og Lars kombinerer fint, spiller vegg og sørger for at Lars kommer alene med keeper. Og da er han spretten nok til at han chipper oss inn i en ledelse. Fortjent syntes vi.

IMG_2255
Lars Fuhre blir vår målscorer i dag. Kaldt setter han ballen i mål etter gode kombinasjoner med Roman Fazi.

Etter dette prøver Nardo å bygge opp angrep, men vi rydder solid unna det som kommer rent defensivt. Og lenge så det ut til at vi skulle kunne klare å ri kampen i land til vår favør. Sjanser hadde vi også, i det både Weserlund, Madsen og Scriven alle er frempå i boksen til Nardo. Men keeperen deres klarte å redde det som kom.

Så når Nardo får et frispark på 18-20 meter, godt inn i overtiden, skjer dessverre det som ofte kan skje. Frisparket curles direkte inn i mål. Godt satt i hjørnet, over muren og utagbart for Lia i mål. Dermed var man altså like langt. Surt for oss - for vi følte vi hadde kontrollen på dette oppgjøret.

En liten sluttspurt førte ikke frem, og dermed blir det kun 1. poeng med i sekken hjem til Asker.

Nardo v Asker 1-1

Asker: Lia - Isegran, Madsen, Jones (k), Westerlund - Skaug, Strangstad, Fuhre - Fazi, Scriven, Sereba.

Mål: Fuhre. 56 min.

Gule kort: Sereba og Strangstad