Senket av sen scoring

Det ble null poeng med hjem for Bredals menn lørdag. Oppsal avgjorde nemlig kampen rett før slutt.

For det var et varierende oppgjør som fant sted på Trasop kunstgress i Oslo. Hjemmelaget Oppsal lå likt posisjonert med oss på tabellen før kampen, og Asker kom med 3 strake seire til lørdagens oppgjør.

Og Asker presset på ut fra start og var det førende laget hele omgangen. Noe som ga uttelling allerede etter 11 minutter, i det Lansana Sesay fant nettmaskene og førte Asker i ledelsen. Men den siste nøyaktigheten på siste 1/3-del manglet for å kunne putte på flere inn til hvilen.

IMG_7395.JPG
Sana nok en gang på scoringslisten for Asker.

Men kort tid etter vårt mål, i det 16. minutt fikk hjemmelaget sin utlikning. En stilling om stod seg inn til pausen.

2. omgangen starter så med at hjemmelaget får opp aggressiviteten og presser oss høyere i banen. Og det var ikke helt før slutt av dramatikken dro seg opp. For 2 raske gule kort på Hannes Bordal sendte han dessverre i dusjen i det 88. minutt. Og på det påfølgende frisparket slår Oppsal inn i boksen, hvor en av hjemmelagets spiller forlenger ballen på halv volley forbi Hejer. Dermed god stemning i Oppsal-leiren, og tilsvarende dårlig stemning i troppen vår.

Og mere klarte ikke vi å få ut av oppgjøret lørdag, så dermed måtte Bredal og hans menn tusle hjemover med 0 poeng i sekken.

Trener Bredal oppsummerer;

- Vi spiller en veldig god 1 omgang, hvor vi kontrollerer kampen nådeløst. Får satt opp oss selv i masse gode situasjoner, men manglet litt flyt og rytme på den aller siste tredjedelen. Samtidig slipper vi til Oppsal kun en gang de første 45. 1-1 til pause er åpenbart et «ran», men vi er ganske sikre på vi skal gjenskape det samme i 2.omgang så dette skal bli seier. Dessverre mister vi grepet om kampen fullstendig når Oppsal kommer litt høyere og mer aggressivt på oss.

Veldig skuffende og ikke vinne denne kampen, men vi er fortsatt ustabile og varierende i prestasjonene våre. Men vi er nødt til å ta med oss de første 45, og bygge videre på de.

Oppsal v Asker 2-1

Mål: Sesay