Sensommersamling gjennomført med stil

Asker Næringsforening og Asker Fotball arrangerte sammen en sensommersamling for næringslivet på Føyka. Med stor suksess.

Torsdag ettermiddag inviterte Asker Næringsforening sine medlemsbedrifter til «Sensommer-samling» på tribunen på Føyka. Sammen med Asker Fotball.

Walstad
Rolf Magne Walstad arrangerte sammen med Asker Næringsforening; Sensommersamling på Føyka torsdag.

Asker Fotball var vertskap, og programmet var godt! 

Faglige spennende innslag fra en gruppe Næringslivsledere som kaller seg «Kulturbyggerne» startet det hele. 

Niels Røine, fra Syverstadkollen introduserte på løpende bånd VG-sjefen Torry Pedersen bosatt i Vollen. Olympiatoppen-nestoren Bjørge Stensbøl etter at IT grunder Hulda hadde varmet opp de frammøtte med gode ledertips fra sine respektive bransjer. Endringsledelse og Kultur som nådeløst viktig element innenfor dette, gav såvel politikere som ledere fra små og store Asker bedrifter matnyttige innspill.

Bjørge Stensbøl
Bjørge Stensbøl holdt foredrag for de fremmøtte om sine erfaringer fra Toppidretten, Olympiatoppen og ledelse. Foto: Morten Flaten

Foredragene ble avløst av et lokalt musikalsk innslag, etter kaffepausen - før Asker Fotball benyttet anledningen til å dele ut årets Mitt Valg pris. 

Biokopp
André Muri og styremedlem i Asker Fotball Marie Grønstad nyter en spiselig og miljøvennlig kaffekoppe servert av Petra fra Biokopp.no.

For 2020, hadde juryen valgt å dele prisen i to; 

Lene Conradi, mottok prisen på vegne av Asker Kommune og da spesielt for avdeling for Rus og psykisk helsevern.  

Asker komm
Ordfører Lene Conradi og kommunedirektør Lars Bjerke mottar på vegne av Asker kommune, årets MITT VALG! pris. Juryen flankerer.

AF takket for tillit, arenaer og samarbeid med sterke fagfolk i kommunen som, har satt klubben i posisjon og i stand til å hjelpe sårbare grupper. 


Deretter valgte klubben å takke sin egen mann; Rune Klemetsdal som i vinter trappet ned fra rollen som DL for å satse på Marked «alene».

I dette ligger det også at han overlater stafettpinnen på samfunns-prosjektene til Andre Muri. 

RuneKlem
Fortjent MITT VALG!-pris også til samfunnsprosjektenes far; Rune Klemetsdal. Som fikk etablert våre banebrytende sosiale prosjekter når han startet i klubben 2013.

Muri delte ut pris til forgjenger Rune, for utrettelig og innovativ innsats for såvel Asker United, Gatelag og arbeidstrening i AF. 

I god sportsånd, avsluttet man dagen på banen. 

«Treff-tverrligger konkurransen» avslørte at de fleste jobber med de skal, og ikke spiller fotball. 

Eirik Fredk
Tidligere storscorer i Asker Fotball og nå Flytteekspert, Eirik Frederiksen, trodde han skulle skyte seg til en weekend på Skagahøgdi. Han var dessverre sjanseløs.

Unntaket var Get’s Jarle Bergaard som iskaldt vant og sikret seg førstepremien, som var et helgeopphold på Skagahøgdi skisenter med en ledighet for 4 personer til vinteren. 

Jarle_mål
Jarle Bergaard hadde både selvtilliten og skuddfoten i orden. Slikt blir det seier og premie av. Foto: Morten Flaten

GRATTIS med seiern Jarle. 

Verdt å nevne er at det var det også at Jarle ga bort premien til ordfører Lene Conradi - da han alt har leilighet på flotte Skagahøgdi. 

Avslutningsvis takket Asker næringsforening og Asker fotball de vel 70 frammøte og de som bidro fra scenen med fine innslag. 

Arrangementet ble gjennomført i sol og deilig frisk sensommerluft, med trygge avstander. 

Og ikke minst mingling med mulighet for å skaffe nye kontakter for din bedrift.

Takk til; 

  • Skagahøgdi for flott premie til vinneren av konkurransen.
  • Biokopp.no med kaffe og kopp med god miljøprofil
  • Asker lyd for lydanlegg og underholdningen

 

Foto: Morten Flaten

Annonse: