Skjermbilde 2023-09-08 kl. 18.01.48

Sesongavslutning for Bredal & co

Siste kamp for sesongen søndag, borte mot Nordstrand.

For nå skal endelig en lang sesongen rundes av. Som kjent er det Follo som har stukket av gårde med opprykket, men Asker-gutta fikk opp god fart etter en litt treg start på sesongen. Nå er vi på oppløpssiden, og siste oppgave heter Nordstrand på bortebane søndag. 

Skjermbilde 2023-09-30 kl. 18.56.42.png
Asker-gutta har hatt sitt å juble for i år. Men helt i mål er man ikke. Nå venter Nordstrand borte.

Seier på Nordstrand kunstgress, vil gi Asker-gutta en fin 3. plass på tabellen når regnskapet gjøres opp. Men trenerteamet har også et par øyne rettet mot 4. div og sesongavslutning der. Posisjonen på tabellen tilsier nemlig at man aller helst må vinne årets siste kamp, for å beholde plassen i neste års 4. div. som en god match-arena for våre neste beste også i 2024. 

Skjermbilde 2023-07-15 kl. 08.43.00.png
Trenerteamet Bredal og Heggset har sitt å vurdere inn før søndag og tirsdag.

Vi får trener Bredal til å sette ord på sesongavslutningen og helgen vi står ovenfor; 

- Vi gleder oss til siste runde for sesongen både i 3.div og 4.div. Nordstrand på søndag blir en ren kamp om 3. plassen i årets 3.div avdeling.

- Og på tirsdag møter vi Union Carl Berner i 4. divisjon. Det i en kamp vi sannsynligvis må vinne for å holde vårt rekruttlag i 4.div. Dette er en såpass viktig arena for våre største talenter, at her må vi prirotiere hardt og kommer til å stille veldig sterkt. Det vil si at noen av våre yngre spillere, samt flere som ikke har startet fast i 3 div i år, vil få mulighetene til å få en veldig god test borte mot Nordstrand. Samtidig drar 3 av våre unggutter på treningsleir i Tyrkia tirsdag, så disse vil nå få muligheten søndag. Og det vil være få rene debutanter søndag, mange unggutter har alt fått prøve seg på a-laget med stort hell. 

- Vi må erkjenne at vi selv har puttet oss en vanskelig situasjon i 4div. Kynisk? Ja. Helt avgjørende for vår talentutvikling? Ja. Vi skulle gjerne unngått dette valget, men nødvendig for Asker Fotball sitt beste. 

Og med det så peiler både gutta og trenerteamet inn mot 2 spennende kamper som kommer tett. 

Nordstrand v Asker søndag kl 12:00 Nordstrand kunstgress

 

Asker 2 v Union Carl Berner kl 20:15 Føyka kunstgress

Annonse: