Sesongavslutning yngres

"Litt som en berg og dalbane"

Søndag førstkommende 1830 hjemme på Føyka spiller vårt G15-lag sin siste kamp i årets 1. divisjon. 

Forutsetningene for kampen avgjøres i de siste G16-kampene som spilles lørdag. 
At vårt lag uansett er i «dytten» viste de med 1-4-seier på Nordre Åsen sist søndag. «Tett opp mot årsbeste, mot et godt Skeid-lag», var oppsummering da. 
Kom å se ett godt-spillende 15-årslag søndag 1830 Aleksander Aasers siste kamp som trener for dette laget! 

Apropos Interkrets; G16 avsluttet de med stil og en sannsynlig 5. plass etter 1-3 seier på Jessheim fredag kveld. Dette etter en lengre periode med to kamper i uka med riktignok blandede prestasjoner, hvor ass.trener Emilio var under middels fornøyd etter kampene mot de to andre Romeriks-lagene LSK (B) og Lørenskog hjemme på Føyka. I motsatt ende var målfesten på Føyka mot Skeid tirsdag for en drøy uke siden (5-3) bevis på det offensive potensialet i laget, men og i den kampen viste at defensive ferdigheter står på programmet for vinteren 22/23. 

Våre «eldste» dvs. juniorene, i hovedsak 05-spillere supplert med 06-keeper, 4x04 samt 03-trioen Singstad - Greiner og Essung måtte strekke våpen mot serievinner Kfum torsdag. En fin gest fra publikum og lagenes trenerne var det, da alle 03ere som spilte sin siste kamp som junior, ble applaudert av banen da de ble byttet ut rett før kampslutt. 

G14/G08 avslutter sesongen som nummer to i 1. divisjon og med resultater og prestasjoner litt under forventet for trener Lars Skarholm, som etter tre år med denne flotte gjengen overlater dem til kollega Vegard Mortensen. Lars overtar hovedansvar for G07 i det vi tror (og håper) er vårt tredje G16-interkretslag «på rad» i 2023. 

Vår yngste fikk et tøfft farvel med 9er fotball i tussmørke på Risenga fredag for en uke siden. Klart tap mot serievinner Ski, ble avskjed med 9er, før fokus er 11er fotball i 2023. 

Sportslig leders foreløpige oppsummering; 

- Sesongen er ikke helt ferdig, da flere av lagene avslutter sesong med en turnering før vinterkulda tar oss. November er en god treningsmåned og de solide trenerteamene er tilnærmet klare fra G2010, til og med G19. 

RMWalstad.jpeg
Sportslig leder Rolf Magne Walstad kikker bak seg for å oppsummere sesongen. Men han har også blikket rett mot fremtiden og det som kommer.- Viktigst er det at lagene våre, nå fra G19 og «nedover» er i ferd med å få den ønskede naturlige sammensetning. 
Samarbeid, med god og åpen dialog klubb-klubb gjør at gode og ivrige spillerne naturlig i hovedsak kommer fra sentrums området, men også spillere fra Åros, Spikkestad, Lier, Slemmestad, Vollen, Heggedal, Holmen, Dikemark og Frisk spiller sammen med opprinnelige ASK gutter - på Asker-lag som konkurrerer med de beste i Oslo / på Østlandet. 
(En og annen «Bæring» og en  hyggelige ung drammenser, finner vi og naturlig plass til 😉).

Dette håper vi fortsetter og tror sterkt på som ett godt grunnlag for også A-lagsfotballen i Asker i 2023-2025.

 

Annonse: