Siste nytt fra ungdomsavdelingen

Her følger en oppdatering på siste ukes kamper i ungdomsavdelingen vår.

Vårt 2. lag i 4. divisjon fikk det tøft hjemme på Føyka tirsdag for en uke siden, da opprykksjagende KFUM2 kom på besøk. Bortelaget tok ledelsen halveis i første omgang, og selv om vi kom til en del «halv-farligheter» var seieren til bortelaget til å leve med. 

 

Onsdag kveld var det på nytt duket for besøk fra apostlene fra Ekeberg-sletta. Våre G15-gutter var langt mindre fredelig innstilt enn Asker 2 dagen før, og ledet hele 6-1 til pause. Den andre halvdelen av kampen var ikke like sterk fra de sorte og hvite, men Jens ble kveldens sjette !! målscorer da Asker-gutta sto igjen med 7-3 seier. 

 

Torsdag kveld inviterte vårt G19-lag i Interkrets B til førpremiere til søndagens PN-liga kamp. Eidsvold Turn tok turen til Føyka, for å møte våre unge menn. Goran Lorkiwicz «straffet» (2 straffespark og ett spillemål) bokstavelig talt bortelaget hardt. Kaptein Olsvik lagde kveldens fjerde Asker mål, og Eidsvold Turn var dermed advart. 

 

Lørdag formiddag tok vårt G16-lag turen til Seiersten og bortekamp mot serieleder Dr. Frogn i Interkretsserien.  Det hele endte 1-1 i en tett og jevn kampm, der Asker-gutta var best før pause mens hjemmelagt var nærmest seieren i 2. omgang. Like fullt ett sterkt resultat.   

G16.jpg
Hektisk for våre ungdomslag sist uke

G14 reiste samtidig inn til Valle Hovin, for å møte VIF. Trener Skarholm’ rapporterte etter kamp at ; »Hjemmeseier 2-1 var et riktig resultat, på tross av at man hadde ballen like mye som hjemmelaget. De skapte flere sjanser, og vant fortjent». 

 

To timer før A-kampen startet på Føyka, blåste dommeren i gang Asker G13`s kamp mot Ready på Gressbanen i Oslo. Underlaget var slitt kunstgress til tross for «stadion-navn», og passet våre gutter godt.  Målkalas nummer to denne uken var et faktum, og Nicolai E. Berg ble dagens mann med 3 scoringer i 2-7 seieren. 

 

Søndag kveld, etter nervedramaet der A-lagt vant 2-1 mot Eidsvold Turn – kom G15-lagets 3 kamp på en uke. Etter storspill i lange perioder mot Langhus og KFUM, tidligere i uken viste det seg vanskelig å følge opp. 0-0 er et uvanlig resultat i ungdomsfotball, men det skjedde  

Annonse: