Sivert Westerlund til Raufoss

Asker Fotball er enige om salg av Sivert Westerlund til OBOS-klubben Raufoss Fotball.

Dermed blir det overgang til klubb på høyere nivå for venstrebacken fra Skedsmo. Som nå blir å finne på Toten de 3 neste årene. 

- "Mixed emotions", melder sportslig og daglig leder Rolf Magne Walstad i forbindelse med overgangen. Han utdypere nærmere; 

- Som unggutt ble Sivert for noen år siden veid og funnet for lett i Lillestrøm. Da som juniorsopiller. Og han tok på mange måter et riktig valg ved å melde overgang til Asker. Hvor han under kyndig ledelse fra både Kevin Nicol og Vegard Skogheim, uten tvil har kvalifsert seg for spill på "neste nivå". Veldig fortjent. For det er en ydmyk spiller som jobber hardt og satt laget foran seg selv, da han forlenget kontrakten sin for 1 år siden, kommenter Walstad. 

IMG_0472
Sivert har bidratt godt i Asker-drakta. Samt tatt store steg. Det fører han oppover divisjonssystemet til Raufoss Fotball.

- Selv om vi svært gjerne skulle behold Sivert, så slipper vi han videre vel vitende om at Raufoss nok ikke blir siste stopp for gutten, sier Rolf Magne. 

Innholdet i overgangen er konfidensiell mellom klubbene, men Asker får kompensasjon nå. Og vi har også rettigheter ved overgang til 3. klubb slår inn før den nye 3-årskontrakten utløper. 

Vi takker Sivert for tiden og bidragene i Asker-drakta og ønsker lykke til videre på ferden mot toppfotballen!

Annonse: