Sluttspillet tar oss til vestlandet - igjen.

Neste kamp i sluttspillet tar oss til en bane vi husker med glede. For vi kjører gjerne en repeat borte mot Vard Haugesund.

Aron_Jones_2020
Captain Jones - klar for sluttspillkamp no 2. Han har noen tanker om oppgjøret lørdag.

Som nyopprykket lag må man kunne si at Vard Haugesund er en av denne avdelingens - om ikke det store - overraskelslaget denne sesongen. For med sine 28 poeng, ligger de på en 2. plass p.t. Plassen som gir rett til kvalifiseringsspill om opprykk til OBOS-ligaen. Men det er såpass mange kamper igjen at mye kan skje. Og Asker tok en fin 2-0 sier under tilsvarende møte i "grunnspillet". Altså på bortebane i Haugesund. 

Kaptein Aaron Jones om kampen

- Nok en "stor" kamp for oss, mot et tøft lag. Sist slo vi dem i Haugesund, så vi vet vi har kapasitet til å gjøre det samme igjen. Men det kommer til å bli en krig, men vi vet vi klare for det!

I forhold til Topp 2 i denne avdelingen, så vet vi at vi er litt underdogs. Men hele gruppa er klare for å satse alt for forlenge høsten inn i vinteren. Men alt i alt handler det om en kamp av gangen. Og da er det liten hjelp i å tenke flere kampen frem, men kun ha fokus på oppgaver og plan. Men får vi frem det gode spillet vi vet vi har, samt klarer å ha en offensiv innstilling, vet vi fra tidligere år at høsten kan bli spennende. 

Vard Haugesund v Asker kl 15:00 Åsebøen stadion lørdag. 

 

Annonse: