Snudde til seier

Bortelaget tok ledelsen, men en god pauseprat og et super-bytte snudde rundt på det.

Asker tok i mot Tromsdalen vel vitende om at man skulle revansjere bortetapet mot de blå fra "Dalen" noen uker tilbake. 

Men det var gjestene som startet best, friskest og tok ledelsen i "hengekampen" på Føyka tirsdags ettermiddag. Dog, det var et Asker-bein som sørget for at ett hardt slått innlegg langs bakken ble klarert i eget mål. Og av hensyn til kaptein Jones' omdømme, nevner vi ikke hvem det var som var så uheldig å sette ballen i nettet bak keeper Pedersen

IMG_2091.JPG
Asker hevet seg etter at bortelaget kom best i gang på Føyka tirsdag. Her stiller vi opp på corner.

For selv om Asker trengte tid til å få opp dampen, maktet man å sette opp gode kontringer fra start. Og på en av disse var vi dødelige. Okeke settes opp på god fart før han slepper til en Mauritz-Hansen som kommer på løp. Alene med keeper er han sikker som Handelsbanken, og chipper inn utlikningen. Lekker angrepsfotball det der. 

IMG_2053.JPG
Sindre på hugget også i denne kampen.

Inn til pause ble det ikke flere mål, og dermed kunne man puste ut like langt. 

Etter kampen kunne coach Skogheim (se intervjuet lenger ned i saken) fortelle at laget fikk både direksjoner og korreksjoner på hvordan man skulle opptre i 2. omgangen. Og ikke minst, innpå kom toppscorer Sereba. Et bytte som skulle vise seg gull verdt. For i det 56. og 72. minutt er han dødeligheten selv inne i boksen. Hvorpå han finner åpninger 2 ganger, og begge gangene blir det mål. Kampen er snudd og vi lukter en seier!

IMG_2115.JPG
Didrik og resten av gutta stiller opp tungt i boks. Tung var også Didrik, i det han viste seg å bli en av tungene på vektskålen tirsdags ettermiddag.

Men TUIL skulle ikke fremstå som helt slått tirsdag. På overtid får de en ball som slås inn, ingen møter ballen, så den danser i lengste hjørne. Pedersen utspilt, ballen rett i mål og sluttdrama er tingen. Men det dramaet står vi av - seieren spikres og vi får 3 poeng i banken. Og en hektisk kamp-periode kan rundes av med suksess. For nå.

Vegard Skogheim og Aaron Jones møtes oss etter kampslutt; 

Asker v Tromsdalen 3-2

Mål: Sereba x 2, Mauritz-Hansen

Gule kort: Hauso, Isegran og Skogheim

Tilskuere: 193

Asker: Pedersen - Isegran, Jones (k), Hauso, Vogt - Gulliksen, Skaug, Mauritz-Hansen - Okeke, Fredhall, Fins. Kastrati

Innbyttere: Sereba, Svensson

 

Annonse: