Sørlandet neste

Søndag kan vi ha spilt årets siste kamp. Men det kan også være starten på et spennende førjuls-eventyr. Time will show!

Asker-gutta setter seg på bussen i morgen etter en lett formiddags-økt. Retningen er sørover og destinasjonen heter Flekkerøy. 

Men kampen spilles ikke før søndag. Altså blir det hotell-oppladning på gutta våre, som skal optimalisere forberedelsene maksimalt foran den meget spennende kampen mot Fløy på Flekkerøya. 

IMG_2272
Didrik kunne juble for seier sist. Kan han heve armene etter søndagen også?

Tilsvarende oppgjør 23.08, ble av det målløse slaget. Men Asker har (som normalt?) vist stigning i høstprogrammet, og står som avdelingens kanskje store høstlag. Så at mannskapet til Vegard Skogheim er i slag, er det liten tvil om. 

2 backer
2 stk backer som skal fly opp og ned hver sin kant søndag. Til blodsmaken melder seg. Sivert og Rasmus. 

Hjemmelaget har ikke annet enn heder og ære å spille for i morgen. Men det forventes allikevel ingen almisser. Alle kamper på dette nivået har vist seg både jevne og tette, så vi regner med at det må hentes frem prestasjoner fra øverste hylle nok en gang, skal vi få med oss maksimalt med utbytte. 

Kampen anbefales å sees på stream - da smittevern tillater lite publikum i disse tider. Les hvordan du blir abonnent her; 

Røyken og Hurum Avis - samarbeidspartner av Asker Fotball

Redaksjonen er ellers på plass på "Øya" - og vi skal sørge for gode oppdateringer før, under og etter kampen. Vi kommer med reaksjoner og oppsummering fortløpende. 

Fløy v Asker søndag 15.11 kl 14:00 Arkicon Arena

Annonse fra Obos-ligaen: