Sterk 2. omgang ga årets første Føyka-seier

1. omgangen mot Senja til stryk. 2. omgangen til bestått og mere til!

For Asker-gutta var virkelig ikke på hugget hjemme mot Føyka søndag. Og da snakker vi hele første omgangen. Spruten og intiativene som har vært vist de første kampene, manglet. Eller var fraværende om man vil. Og da var ikke Senja snauere enn at de tok ledelsen etter at halvtimen var spilt. 

IMG_1551
Senja takket og bukket for slapt Asker-spill og tok ledelsen i 1. omgangen. Men det skulle fort snu seg til 2. omgang.

Og noe særlig mere var det ikke å skrive om første omgangen. Sett med Asker-øyne. For det hele var en leveranse godt under pari. 

IMG_1476
Vegard Skogheim var langt fra imponert over det Asker-gutta leverte inn til pausen. Og han ordla seg da også i klartekst i pausen. Det ga full tenning etter hvilen!

Men så kicker 2. omgangen i gang. Og da er det helt andre takter fra Føyka-guttene. De var "på" fra første avspark, og skapte umiddelbart farligheter for Senja-forsvaret. Som med ex Asker-spiller Christian Arnesen hadde hatt det riktig å så komfortabel før pausen. Men den tiden var nå altså forbi. 

For allerede etter 3 minutter utlikner vi i det Didrik Sereba setter ballen i mål, etter at Obi Okeke hadde blitt felt. Dommeren lot spillet gå og Didrik sikkerheten selv - ballen rett i mål. 

Og kort tid etterpå, Okeke på ny i full fart fremover - klabben og babben i feltet gir Fisnik Kastrati muligheten fra 5 meter. Klinisk han også - rett opp i nett-taket. Kampen snudd og Asker i ledelsen!

IMG_1575
Her har Fisnik akkurat sendt Asker i ledelsen. "Obi" løper til for å gratulere.

Med et snudd kamp-bilde er det nå Senja som er på etterskudd i det meste. Og for Asker handler det bare om å male på videre. Så da passer det jo bra at en ny 2-målscorer melder seg på scoringslita også; Cornelius Bencsik. Med 2 flotte prestasjoner øker han ledelsen og spikrer kista helt og holdent.

IMG_1589
En spretten Cornelius Bencsik feirer ett av sine 2 mål med en luftig piruett.

Asker vinne til slutt komfortabelt og kan ri dette inn. Ungguttene Mathias Løve Groth og Elias Singstad får også sine første minutter i Asker-drakta, og smilene satt løst på Føyka. 

Asker v Senja 4-1. Bencsik x 2, Sereba og Fisnik Kastrati

Tilskuere: 265

Gule kort: Hauso, Fredhall og Madsen

Asker: Pedersen - Svensson, Jones (k), Hauso, Vogt - Skaug, Gulliksen, Bencsik - Sereba, Fisnik Kastrati, Fredhall. 

Innbytt: Madsen, Okeke, Solberg Aarstad, Singstad og Løve Groth

 

Annonse: