Sterk borteseier.

Forutsetningene var klare før Sotra-kampen; seier og vi var garanterert å forlenge høsten. Og det klarte vi. Nå snakker vi Play-off!

For det kunne brått vært siste kamp for sesongen, gårsdagens oppgjør mot Sotra på Straume stadion. Også for hjemmelaget sin del. For runden i går definerte hvordan resten av sesongen skulle se ut for lagene i PostNord-ligaen avd. 2. 

Jevnt over må Asker kunne sies å ha vært det beste laget i gårsdagens kamp. For man hadde god kontroll på det Sotra kom med i første omgangen. Og offensivt stod vi høyt og kontrolllerte spillet. Flere sjanser bø seg i det vi brøt ballen på Sotra´s halvdel. 

Men det var lagets toppscorer, Fitm, som åpnet noteringene i målprotokollen. Et nydelig veggspill med Alfred før han plutselig var på blank. Og da var han ikke vond å be. 1-0 i det 13. minutt!

Kastrati_LEvanger
Fitim scoret nok en gang mot Sotra i går. Dessverre måtte han også ut med en ryggskade. Men vi håper han er på beina relativt kjapt.

Og trøkket oppretthold Asker-laget. Dog måtte vi se at Fitim måtte halte av banen, etter en krasj som ga umiddelbare smerter etter 30 minutter. En såkalt "lårhøne" - men i ryggen. I skrivende stund har Fitim det stivt og vondt, men heldigvis ble "bare" muskler truffet. Så vi får se an progresjonen utover uken som kommer. 

Men selv om trøkket ble opprettholdt, ble stillingen til pause "kun" 1-0 til Asker. 

I 2.omg starter vi også friskt. Og får raskt uttelling i det Lars Fuhre elegant bredsider inn et legg fra Julius Skaug. Dermed dobbel ledelse og Asker har det komfortablet på Straume stadion. 

Kanskje for komfortbalet, for utover omgangen girer vi nok ned og har ikke samme intensitet i spillet vårt. Men defensivt er vi solide, og således rir vi av alle forsøk Sotra kommer med. Dermed kan vi innkassere 3 poeng og rette blikket mot høsten som forlenges. 6 ekstra kamper og så teller vi opp utover. For Asker er som kjent et av verdens bedre høstlag. 

Informasjon om høsten videre kommer fra NFF mandag, og deretter sprer vi informasjon på alle våre flater fortløpende. Følg med!

Sotra v Asker 0-2. Kastrati, Fuhre

Tilskuere: 60 på Straume stadion

Gule kort: Sereba og Scriven

Asker: Lia - Isegran, Jones (k), Madsen, Westerlund - Skaug, Strangstad, Fuhre - Fazi, Scriven, Kastrati. Innbytt: Sereba, Hauso, Bencsik, Svensson og Sunde. 

Annonse: