Sterk borteseier onsdag

I årets andre bortekamp, mot Kvik Halden, ble det også 3 deilige poeng. Nå har Asker-guttene full pott på utebane i år.

Midtukekamp på strøkent gress, det var rammene da Vegard Skogheims menn satte seg på bussen retning Halden, onsdags kveld. Vel vitende om at det nok en gang lå an til en tøff og jevn kamp mot et godt hjemmelag. 

Og selv om det var en jevnspilt affære med to lag som ønsket å få til ting fremover i banen, så var det Asker som kunne gå inn i mål-protokollen først. For kvikke "Obi" Okeke ble felt i boksen allerede etter 10 minutter. Og da var laget toppscorer ikke vond å be. Didrik Sereba sikker som banken fra krittmerket, og Asker-gutta i føringen. 

IMG_1390
Didrik og Fisnik fikk gode muligheter på overganger i denne kampen. Her pønsker de på noe lurt ved frispark i god posisjon.

Men fra 35. miniutter og inn til pause, la hjemmelaget virkelig press på Asker-gutta. For de spilte seg til flere store sjanser og farligheter. Men defensivt la vi ned en formidabel arbeidsinnsats og blokkerte det som kom. Slik at vi inn til hvilen kunne nyte godt av vår ledelse. 

IMG_1403
Jones og Svensson stiller opp til corner for oss. Konstant en trussel i boks. Og bakover på banen ryddet de godt opp også.

2. omgangen fortsetter i samme spor som den første. Begge lag vil frem på banen, noe som ga god underholdningsverdi. Og for Asker sin del, kom vi til enda større og fetere sjanser i denne omgangen. Med god fart på kantene, gode kombinasjoner sentralt, og tyngde på dødballer, fikk vi lagt godt med press på hjemmelaget. Derfor fullt fortjent at ledelsen dobles, i det Didrik Sereba stiger høyt til værs på et innlegg fra Peder Vogt i det 64. minutt. Pang - det heades deilig i krysset - og vi er virkelig i føringen. 

IMG_1439
Her har Didrik akkurat doblet vår ledelse. Da stormer lagkamerater til for å juble selvsagt.

Men hjemmelaget var ikke helt ferdig - de matet på fremover i banen og skapte farligheter de også. Dog måtte det en corner til før de fikk hull på byllen. I det 78. minutt stanger de inn en redusering, og herfra og inn legger de virkelig press på oss. Men vi står distansen ut denne gang - selv om Kvik var nære. Bl a med et stangskudd rett før slutt. 

IMG_1447
Didrik ble nybakt onkel natt til onsdag. Det feiret han med knallhard jobbing og 2 mål for oss. Toppscorer er han også så langt.

Kvik Halden v Asker 1-2. Sereba x 2. 

Tilskuere: 401

Gule kort: Skogheim og Bencsik. 

Asker: Pedersen - Svensson, Jones (k), Hauso, Vogt - Skaug, Gulliksen, Bencsik - Okeke, Sereba, Fisn. Kastrati. Innbytt: Fuhre

Vegard etter kampen

Harald etter kampen: 

Annonse: