Storscorer klar for Asker

Sindre Mauritz-Hansen har signert. Og med det forsterker vi oss kraftig offensivt.

Asker har altså gjort en real høstsignering og forsterkning i det Sindre nå kommer tilbake til klubben. Sist sesong for Mauritz-Hansen i Asker-drakta var i 2016. Den gang ble det 21 mål på 19 kamper. Og med det vanket det Eliteseriekontrakt på Nadderud året etter. 

Trener Vegard Skogheim er selvsagt strålende fornøyd med hjemkomsten til Sindre;  - En fantastisk signering for oss. Han har vært litt småskadet, men er nå endelig klar for oss. Sindre har skrevet kontrakt ut neste år, så dette er en signalsignering ikke bare for i år, men også med tanke på hva og hvor vil som klubb.

Sindre_Odd_2016
Sindre var en notorisk målscorer i årene 2014 til 2016. Det har han skumle planer om å bli i tiden som kommer oss. Foto: Budstikka.

- Det føles veldig godt å være tilbake igjen i gamle-klubben. Selv om det også er litt rart, så føltes timingen god nå. Spesielt bare det å gå opp den lille bakken til brakka føltes litt merkelig. Litt snålt var det også å score MOT Asker i cupen for Stabæk 2017. Selv om man da var hel-profesjonell, ga det ingen voldsom glede liksom, gir Sindre Mauritz-Hansen oss i en kommentar. Som med det bedyrer at han er glad for å komme "hjem", og klar til å ta fatt på en spennende høst på Føyka. Som den "hjemvendte sønn" altså. 

Sindre_KIL
Sindre lader slegga i Asker-drakta. Et syn mange Asker-supportere har drømt om, og som nå blir en realitet. Foto: Budstikka

Sportslig leder Rolf Magne Walstad var også en glad mann på Føyka mandag ettermiddag.; - Riktig og viktig signal med en ekte Asker gutt tilbake. Vi er tålmodig med Sindre, og gleder oss til å få han tilbake i Asker-drakta 

Sindre kommer nå fra Lillestrøm, og har også scoret godt med mål for Strømmen i OBOS (17 på en sesong 2018), hvor han var på utlån fra Stabæk Fotball. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: