Supercupen sparkes i gang!

Lørdag skal Asker-gutta endelig i aksjon igjen. Vi snakker årets første kamp og vi snakker OBOS Supercup! Kampstart kl 12:30!

For etter uker med egentrening og alternativ trening, samt oppkjøring, skal nå Bredal & co tilbake i spill 11 v 11. Og på motsatt side står Oslo-klubben Frigg. 

Nytt dette året, er at treningskampene i vinter spilles som en cup, rettere sagt OBOS Supercup. Et godt initiativ fra Oslo-klubber, med bl a Skeid i spissen, gjør at fødselen for en vinterlig turnering nå kan se dagens lys. Vi skal gjennom turnerningsspill, hvor kampene betyr det lille ekstra. For her er det muligheter for avansement, pokaler og heder og ære. Alt dette før serien i det hele tatt sparkes i gang. 

Skjermbilde 2023-10-15 kl. 08.08.35.png
Keeper Hejer og kaptein Jones er endelig klare for skikkelig kamp igjen!

Keeper Hejer er posistiv til ny-konseptet og gleder seg til å få gutta på stor bane i kampaskjon igjen; 

- OBOS Supercup virker som et spennende konsept som kan «krydre» oppkjøringen litt og gi treningskampene ekstra betydning. Det blir godt å komme i gang med kamper igjen og få øvd på det vi ønsker i sesongen i kampsituasjon. Jeg og resten av gutta er klare for match. De siste ukene har vært spesielle. Det er har blitt en del fysisk på EVO, pga værforholdene. Men de få fotballøktene vi har hatt har sett bra ut. Mye bra kombinasjonsspill og det virker som alle spillerne har en felles tankegang allerede, sier Hejer til askerfotball.no - som nå altså er klar for å komme seg på banen til årets første treningskamp. 

Annonse: