Tap i vinterværet

Asker ble til slutt stående igjen med null poeng etter søndagens oppgjør i Tromsdalen.

For hjemmelaget var det førende laget på eget snøpreget kunstgress denne søndagen. Dog, Asker var rikelig med på notene de første 10-15 minutter av oppgjøret. Allikevel var det hjemmelaget som kunne gå i føringen, etter et merkelig idømt straffespark. Mulig det luktet litt kompensasjon av en situasjon tidligere? Uansett, hjemmelaget sikre fra krittet og i føringen gikk man.

Etter drøye halvtimen måtte Kim A. Madsen av banen, og inn kom Peder Vogt. Og 2 av våre noterte seg i dommerboka med hvert sitt gule.

I 2. omg. kom så Mesut Can innpå. Men etter det 55. minutt, så fikk både han og de andre Asker-gutta det enda litt tøffere. For da ble Fitim Kastrati sendt i dusjen med sitt 2. gule for dagen. Og Asker var dermed nede i 10 mann. Dermed banet det vei for at hjemmelaget kunne doble sin ledelse i det 62. minutt. Og veien frem til et godt resultat for våre gutter, ble bare enda lenger.

For selv om hjemmelaget også ble redusert til 10 mann etter direkte rødt kort i det 76. minutt, maktet ikke gutta våre i dag å skape det nødvendige trøkket som måtte til, for å få uttelling i dagens målprotokoll.

Dermed null poeng med hjem i bagen til Føyka, og nå rettes blikket mot et spennende lokalderby som står på trappene neste helg. Asker v Bærum kl 16:00 på Føyka lørdag 14. mai.

Tromsdalen v Asker 2-0.

Gule kort: Fit. Kastrati x 2, Skaug og Can

Asker: Pedersen - Hauso, Jones (k), Madsen, Arzani - Skaug, Kadri, Solberg Aarstad - Fit. Kastrati, Mauritz-Hansen, Fazi.