Tap mot VIF2

For andre hjemmekamp på rad gikk Asker-gutta av banen med null poeng i sekken.

Det som papiret skulle vært en overkommelig oppgave, mot et ungt VIF2, ble i stedet en trist sorti sett med Asker-øyne. For mandags kveld ble vi nok en gang offer for et effektivt bortelag på eget kunstgress. 

Selv om vi åpnet kampen i et godt spor, og kom på gode skuddhold flere ganger, så maktet vi ikke omsette initiativet vårt. Derimot kunne VIF2 gå i ledelsen, da de på flere av sine overganger og muligheter i vår boks, effektivt tok ledelsen etter 19 minutter. Det etter en periode hvor bortelaget også hadde ridd av stormen, og spist seg mere inn i kampen. 

Situasjonen ble ikke noe bedre av at gjestene doblet ledelsen på en kontring etter 27 minutter, slik at Asker for alvor kom i knipe på eget gress. Og når man heller ikke klarte å skape all verdens offenstivt, ei heller dominere som man burde på hjemmebane mot ung motstand, gikk lagene til pause med borteledelse 0-2. 

Kastrati_LEvanger
Ett av få lyspunkt mandags kveld, Fitim Kastrati tilbake på banen. Og han meldte seg på målkontoen med et straffemål i det 73. minutt.

Ett bytte ble gjort etter 34 minutter, to nye ble gjort i pausen. Blant annet kom fjorårets toppscorer Fitim Kastrati innpå, og bidro med farligheter umiddelbart. Men mål fikk han ikke før i det 73. minutt, når han effektiv satte en straffe kontant i mål. 

Og flere Asker-sjanser til tross, flere baller fant ikke veien til nettmaskene. Så dermed kunne de unge VIF2-spillerne dra inn til byen igjen med 3 gode innkrigede poeng i kofferten. All honør til dem for det. 

For vår del er det bare å riste av seg 2 strake skuffelser og stramme oss opp til neste kamp. Den kommer heldigvis allerede torsdag borte mot Moss. 

Asker v VIF2 1-2. Kastrati. 

Tilskuere: 320

Gule kort; Jones, Fit. Kastrati og Gulliksen. 

Asker: Pedersen - Hauso, Jones (k), Madsen, Vogt - Skaug, Gulliksen, Fuhre - Okeke, Sereba, Fisn. Kastrati. 

Innbytt; Fit. Kastrati, Bencsik, Celina, Solberg Aarstad

 

Annonse: