Tilbake på vinnersporet igjen

Asker hadde stort sett full kontroll mot KFUM 2 lørdag

Ut av startblokkene var det et bortelag i blått som la seg lavt mot Asker. Og hjemmelaget var ikke vonde å be, for allerede etter 5 minutter var Kristoffer Syvertsen frempå. En klønete inngripen hos våre gjester ble brutalt utnyttet. Asker opp i 1-0 tidlig. Og når Rafael Sorter 15 minutter etterpå kunne doble vår ledelse på en liten tap-in, var nok de fleste på tribunen sterke i troen på at kampen nå var punktert. Men en uheldig inngripen i våre bakre rekker rett før pausen, førte til at et innlegg ble styrt i mål, selvmål og Asker til ledelse med "kun" 2-1.

Coach Bredal og keepertrener Ismet måtte se at Asker "ga bort" et mål inn mot pausen. Men det ble en komfortabel seier på Føyka til slutt.

2. omgangen startet med at Asker ikke fikk opp dampen fra start, men hadde det meste av initiativet. Derfor ingenting å si på at Roman Fazi lekkert curlet ballen i lavt hjørne fra 20 meter i et 59. minutt. Nå virket kampen å være i Asker's hender. Så når samme Roman på mesterlig vis scorer fra midtbanen (!), er kampen virkelig punktert. En kunst-scoring fra Roman, og noe for historiebøkene den scoringen altså.

Merkelig nok ikke sol på Føyka lørdag, men grått og vått. Dog kjempet gutta våre godt på den våte matta. Her med Ryssdalsnes, Spiten og Juvet Arnesen.

Helt på tampen fikk KFUM 2 et straffespark av den rimelige sorten, så kampen endte til slutt 4-2. Men seieren var på ingen måte truet, og Asker-gutta kom seg raskt tilbake på vinnersporet, etter forrige helgs under-pari-kamp borte mot Ullern.

Unggutten John Ulrik Omsundsen har vært noe skadeplaget i første del av denne vinteren/våren, men lørdag fikk han sin første a-lags kamp denne sesongen.

Vi fikk Roman og Bredal i tale etter kampsplutt og begge to var enige om at det var godt å få 3 poeng på Føyka lørdag.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/hgK0jyFzIDc?si=rq06uYp8XOLC6y0S" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>