Treningskamper i ungdomsavdelingen

Selv om ikke alt går etter opprinnelig plan, er Asker Fotballs ungdomslag glad for å kunne spille treningskamper mot lokale motstandere.

G19-laget fulgte opp forrige helgs 2-0 seier mot Holmen, med 0-7 mot Gui på Arnestad i strålende sol lørdag ettermiddag. GUI gav Askers unge juniorlag en god fight de første 50 minuttene, men fikk det tøft spesielt de siste 20. Etter en «pasnings-orgie» i første omgang, spilte Bredals gutter mer i lengderetning utover 2. omgang og da ble det en slitsom avslutning for GUIs juniorer.

Tidligere på dagen møtte AF G06 - G05-laget til ASK på Føyka.

Det manglet noen meter i lengde og bredde på Føyka, men etter at de 1 år eldre ASK-kompisene tok ledelsen strammet 06 seg opp og vant tilslutt 5-2. AF trener Falao konkluderte med at vi har endel å jobbe med i ukene som kommer.

AF G05 var uheldige sist uke / helg og gikk glipp av to planlagte kamper. Søndag var det imidlertid klart for kamp mot Slemmestad G17-lag. Etter 0-3 til pause endte denne kampen 0-7.

Viktig å få prøvd draktene og komme i gang med kamper. Fire spillere AF-debuterte for Ope’s lag på Slemmestad kunstgress.

AF G07 møtte Holmen på Føyka søndag formiddag i det reneste påskeværet, og dro i land 4-2. Kampen bølget fram og tilbake og begge lag bar preg av at de manglet noen spillere og at de ikke er helt samspilt i 11-fotball ennå.

G16_scoremål
God aktivitet for ungdomslagene våre tross alt den siste tiden.

«Selv om alle kampene endte med AF-seiere er det ingen som mister fotfestet av den grunn.

«Veldig glad for at kommunen vår tillater vanlig trening og treningskamper for ungdommene.

Det er ikke dokumentert smitte i løpet av 150.000 ungdomskamper i Norge sist høst. Så lenge vi dropper garderober og holder oss lokalt, både tror og håper vi å få opprettholde dette» - sier sportslig leder Rolf-Magne Walstad som og takker motstanderne for siste to helgers kamper.