Uavgjort mot Levanger

Asker ledet 2 ganger, men det holdt ikke til 3 poeng.

Asker startet frisk mot Levanger søndag ettermiddag, og produserte muligheter på løpende bånd. Og vi fikk tidlig uttelling. I det 8. minutt klinket Sivert Strangstad til på hel volley fra 18 meter. Og ballen gikk hardt, kontant og vakkert ned i lengste hjørne. Umulig for keeper å redde. 

Strangstad_Suser
Strangstad feirer etter en skikkelig suser. Den sendte oss i ledelsen. Vakkert. Foto: Thomas Bekkevar. 

Deretter ut i omgangen jevnet spillet seg mere ut og Levanger hevet spillet noe mer. Men de store farligheten lot vente på seg i begge leire, før mot slutten av omgangen. Men så - etter litt nøling på en corner vi har - kommer Levanger noe for lett til på en overgang. Så lett, at spissen deres kan iskaldt lobbe ballen i en fin bue over Thomas Lia bakerst. Uroftjent følte vi - men vi ristet det av oss og mønstret på. Så, etter noen minutter svarer vi igjen, i det Kastrati blir spilt opp i mellomrom. Der vender han opp, forserer noen meter og så klinker til. Ballen innom et Levanger-bein, men ballen går i mål. Dermed holder vi en ledelse inn til pausen. 

2. omgangen starter med sjanser til oss. Men også til Levanger. Det bølger litt i spillet, men det skapes nok til at vi burde ha satt en scoring eller to. Dog, inn ville ikke ballen. Så blir omgangen preget av at vi har initiativet, men ikke nok sting i boksen. Eller egen boks for saks skyld. For i det 71. minutt får gjestene en lett corner, og i det den svinges inn, klarer vi ikke å ha pondus nok til å banke den ut. Dermed kan Levanger litt for lett krige ballen over målstreken. 

Vi gjør så flere bytter og har mot slutten av omgangen et massivt trøkk mot Levanger-målet. Keeperen deres skytes god og både de siste avgjørende innlegg og pasninger blir akkurat litt for svak eller kort. 

Dermed går vi i garderoben med en slukøret smak, for dette er en kamp vi burde vunnet, i det dommeren blåser for full tid. Men for all del, vi kunne fort blitt ranet på hjemmebane også. For Thomas Lia blir en vitkig mann for oss når han redder en Levanger-straffe i det 75. mnínutt. 

IMG_6160
Thomas Lia; reddet mesterlig en straffe.

Vegard Skogheim ikke helt fornøyd og litt oppgitt etter kampen, med evner å se frem mot nye viktige oppgaver. Hør hans oppsummering her; 

Asker v Levanger 2-2. Strangstad, Kastrati. 

Tilskuere: 190

Gule kort: Aron Jones

Asker: Lia - Isegran, Jones, Madsen, Westerlund - Strangstad, Fazi, Bencsik - Kastrati, Scriven, Sereba. Innbytt; Hauso, Furhe, Sunde, Ahmed. 

 

Annonse: