Uavgjort på Myhrer

Sen utlikning fra hjemmelaget ga oss 1. bortepoeng søndag.

Med Fitim Kastrati tilbake i startoppstillingen, klarte Asker å snu en tidlig hjemmeledelse til borteledelse ved pause. For hjemmelaget gikk hardt ut av startblokkene, og tok ledelsen allerede etter 2 minutter på corner.

Men deretter kom Asker seg inn i kampen og utliknet på et langskudd fra Filip Fredhall. Før Fitim Kastrati igjen viste at han er målfarlig også på årets Asker-lag. For i det 39. minutt sendte han Asker i ledelsen, noe som stod seg til pause.

IMG_1915
Fredhall nok en gang på scoringslista for Asker.

2. omgangen bar så preg av at hjemmelaget ønsket å jage en utlikning. For de holdt presset på Asker over store deler av omgangen. Og til slutt lykkes de i å få uttelling. I det 88. minutt satt nok ett langskudd, denne gangen bak Vegard Pedersen i Asker-buret. Dermed var man like langt. Og selv om det ble godt med overtid, klare ingen av lagene å vippe oppgjøret i sin favør. Dermed poengdeling og 2-2 i målprotokollen på Myhrer stadion denne søndags ettermiddagen.

Eidsvold Turn v Asker 2-2

Mål: Filip Fredhall 29. min, Fitim Kastrati 39. min.

Gule kort: Sereba, Mauritz-Hansen og Jones.

Tilskuere: 212

Asker: Pedersen - Isegran, Jones (k), Madsen, Vogt - Skaug, Gulliksen, Sereba - Fredhall, Mauritz-Hansen, Fit. Kastrati

Innbyttere: Fisnik Kastrati, Solberg Aarstad, Hauso, Celina