Ung nytt

Kampene kommer tett som «haggel» i mai og for å si det forsiktig, varierer resultatene såpass at det minner mer om bandy enn fotball.

Vårt G13 lag tapte på mye knepent med 1 mål mot naboene nederst i «Hagabakkene» sist fredag mens vi i dag lørdag fikk besøk fra Lommedalen. En fortjent 3-0 seier fikk fra smilet hos både trener Enerik og gutta. En første omgang med stillingskrig, ble avløst av en god 2. omgang og fortjent hjemmeseier.

G14 har i sannhet kjent på opp og nedtur. Serieleder Nesodden ble altfor sterke og to-sifret bakover, sier alt. Stor skuffelse, men ikke verre enn at Lars samlet troppene til en god prat tirsdag. Ny formasjon og strategi gav 4-0 seier hjemme mot Korsvoll onsdag, etter gode kontraangrep og meget godt humør. Alan (1 av 4 målscorere), mens det var Ole-Marius, Mahdi og Josef som fullførte 4-0 som betydde årets første seier. Oppfølgeren på søndag, med 3-2 seier mot NIF(2) kom etter scoringer av Jacob, Alan og Samuel.

G15 har spilt mange Adidas Cup kamper de siste ukene og er nå klar for neste runde etter å ha vunnet 3 av 4 kamper.
Sist søndag var det G15 spill borte mot Opsal. Etter å ha ledet både 0-1 (Oliver str.) og 1-2 (Oliver, igjen) kom Opsal tilbake og de tre poengene ble igjen i Oslo.  Søndag var tiden inne for revansje, men både trenere og hjemmepublikum måtte bite negler langt ut i 2. omg. En smått rotete og ineffektiv 1. omgang av begge lag, ble fulgt opp av en spennende 2. omgang og spesielt de siste 20 minuttene. Etter at Ullern tok ledelsen rett etter hvilen, utspant det seg et høyt antall dueller og forsøk på pasninger direkte i bakrom uten særlig suksess. Utligningen kom på et direkte frispark som Even O., limte under tverrligger i det 68. minutt. Jubel i taket som var en blå himmel, men knappe to minutter slo Ullern tilbake og tok tilbake ledelsen 1-2. På nytt presset de hvite og sorte på for en utligning, som kom 6 minutter før full tid. På en retur etter en dødball var det nok engang Even som gav håp om poeng. Så - ett minutt før ordinær tid var ute, stikker William en lissepasning gjennom Ullern-forsvaret. Toppscorer Ollie, som skjøt utenfor krysset alene med keeper midt i omgangen var nå kald som en isbjørn. 3-2 målet, gjorde at Speaker’n for tredje gang etterlyste «Caroline» - og våre G08-spillere kunne endelig juble - og det gjorde de ….

G16 levere målfest etter målfest. Forrige helg, vant de 8-4 mot Dr.Frogn mens de i dag reiste skaddesskutt til Moss, etter noen uheldige dager.
- 3-0 til hjemmelaget ble snudd til 3-3 ved full tid. Stephan utlignet på straffe rett før pause mens Oliver reduserte til 3-2. Flere minutter på overtid var det kaptein Anders Markus som sørget for 3-3, på naturgress i på Melløs.

G19 har spillefri uke, og ser fram til Vålerengen torsdag 18.5.