Ungdomslagene på oppløpssiden

Her er siste nytt fra ungdomsavdelingen

Vårt G13 lag har forrige uke gjort unna to kamper. Først et knepent 3-2-tap mot Bækkelaget, etter 1-0 og 2-1 ledelse endte ikke som man så for seg etter to baklengs siste 20 minuttene. Jonathan H. Laurendz scoret AFs 2-1 mål etter at vi tok ledelsen 1-0 etter ett selvmål. Sist helg var det vår tur til å avgjøre, med 1-målsseier over Nordre Aker etter scoring av Elliot.

G14 fikk en storseier hjemme forrige helg, der Mahdi Akbari (3) og Jacob Bråtømyr (1) sørget for 4-0 på Føyka mot Veitvet. Søndag var det dessverre ikke»vår tur». Akbari og Abdimalik Liban scorer målene våre, men Frigg var bedre .

G15 reise sist helg til Gjøvik til Adidas Cup sluttspill Vår tøffeste rival Hasle Løren (som vi klarte oss godt mot i høst), ble for sterke og vi måtte nøye oss m bronsefinale søndag. Onsdag var gutta tilbake i seriespill og etter tre mål på 9 minutter i første omgang, og kampen var «avgjort». Spenningen er stor foran de to kampene som gjenstår..

Målscorere på G15; Mathis, Even og Adrian

G16 har virkelig fått fart på skuta, og målfesten på Nordre Åsen endte 3-5 i vår favør. Nils Jørgen, Jonas (2), Jens og Henrik scoret våre fem mål. Sist onsdag var topplaget Ull Kisa på besøk, men respekten ble lagt igjen i gardeoben. Mads Hovinbøle ble matchvinner med sin scoring i 2 omg., etter at Linus Aulie gav oss ledelsen. Sterkt resultat mot vinneren av årets Interkrets

Vårt G19-lag tapte forsmedelig 3-2 borte med «toppet juniorlag» mot tabelljumbo Oppsal. Sluttspurten det siste kvarteret var ikke nok mot Oppsal sin 3-0 ledelse og selv med Johan Nissen Lie og Sivert Ryssdalsnes-scoringer holdt det ikke. Holdt, gjorde det ikke hjemme mot Grorud heller. De gule stilte med spillere mer både Obos og PN-erfaring, og det ble en tøff men lærerik kamp for våre. Grorud tok ledelsen og selv om Andreas Walstad utlignet 1-1 var det liten tvil. Grorud scoret 4 nye mål før Sander Bekkemot scoret vårt «trøstemål». Denne uka startet med semifinale i Oslomesterskap mot Lyn på en splitter ny kunstgressmatte (med gummi) endte med 0-2 seier. To flotte scoringer av Ola Garfjell og Sander Bekkemot sendte våre gutter til finale i november. I kveld spilte vi vår siste kamp i Interkrets B og det mot topplaget Follo. Hermann J. Uglestad gav oss ledelse allerede etter 1 min. spill. Follo slo tilbake i det 4. minutt. Alt tydet på målfest. Slik ble det ikke, og midt i første omgang scoret Nael Bostrøm kampens tredje og siste mål…. En hel andreomgang uten scoringer betød 1-2 seier og god stemning på vei gjennom tunnelen hjem …

Borteseier for G19 i årets siste kamp mot Follo. Og denne trioen takker nå for seg med "junior-spill".