Ungdomsnytt: G13 og G16 har snudd skuta

Vi får en oppdatering på det som rører seg i ungdomsavdelingen

G13 og G16 har snudd skuta….

På samme tid som G13 står med tre fine seiere på tre forsøk hittil i høst, vet man at de tøffeste kampen i høst-serien står foran enn. Positivt med 11 mål på tre kamper, men i følge trener Emilio fortsatt mye å gå på….

G16 var på et sidespor i sommer, men etter 3-0 mot Sprint Jeløy. har 07-gjengen funnet tilbake til bedre form. Ettmålsseire mot tabellnaboene Drøbak-Frogn og Moss har bidratt til god energi i gjengen.

G14 jakter sin første tre-poenger i høst, men først fremst jobbes det med å få forsvarsspillet tilbake på samme nivå som i vår. Litt for mange enkle baklengsmål gjør det tøfft.

G15 var virkelig inne i en sterk rekke med 4 på rad, før vi snublet hjemme mot Oppsal forrige uke. Dessverre fikk vi ikke snudd det mot Ullern sist søndag, og på nytt var det flere baklengs enn vi tåler om poeng til interkrets-jakten skal lykkes….

G19 har vært ujevne i høst, noe både prestasjoner og resultater viser. 6 poeng mot Ull.Kisa og Lørenskog, ble fulgt opp av storseier mot Hauketo i Oslomesterskapet. Sist torsdag kom våre gutter under 0-2 mot Ready på Føyka. Moralen var god i flomlyset, og klart bedre enn «spillet». Det holdt til utligning til 2-2 i slutt minuttene … I dag torsdag er det bortekamp på Valle mot Vålerenga kl 20.15

Annonse: