- Vi er gira for kamp igjen!

Endelig kan kaptein Aaron Jones og resten av Asker-gjengen invitere til hjemmekamp.

For 2 ganger nå har klubben invitert til Kronekamp og fest på Føyka. Og begge disse opgjørene har blitt Covid-utsatt. Så derfor fikk vi kapteinen selv til å gi oss en status i Asker-troppen før Fløya kommer på besøk: 

Har både du og dine lagkamerater klart å omstille seg til ny kamp, når den forrige ble kansellert på "kort varsel"?

Ja, det har vi, selvfølgelig var vi skuffet når den ble avlyst så få timer før avspark, men vi har trent godt og er gira for å spille kamp igjen!

Hvordan er stemingen i troppen - er det en gjeng som er sulten på en "hektisk" høst?

Stemningen i troppen er bra, vi har flere spillere som er tilbake fra skader og det bidrar til bedre kvalitet på trening og i tillegg så gis det en ekstra motivasjon til både de som har spilt mye og de som pusher for å starte kamper. Alle er sultne til å spille og ta poeng.

IMG_1342
Aaron melder om god stemning i troppen.

Hva blir viktig for å holde fokus nå i det tette kamp-programmet som kommer?

Litt klisje, men å holde fokus på den neste kampen er alltid viktig, men kanskje enda mer nå når kamp-programmet er såpass tett som det er. Det er også viktig å fokusere på oss selv og ting som vi kan gjøre noe med istedenfor å tenke på andre lag og hvordan de gjør det. Men som sagt så er det veldig positivt at folk er på vei tilbake fra skade, sånn at de kan bidra utover høsten. 

Hvordan ser du på oppgjøret nå hjemme mot Fløya?

Det er en ny mulighet til å ta tre poeng. De har ingenting å tape når de spiller på bortebane mot Asker og det gjør dem farlige, så vi vet at det blir en tøff kamp. Samtidig så vet vi at det er absolutt en kamp vi burde vinne, men for å vinne så må vi gjøre de riktige tingene fra start.

Dermed er det en kampklar Asker-gjeng som løper ut på kunstgresset litt senere i dag. 

Asker v Fløya kl 16:30

Føyka kunstgress. 

Annonse: