Vi hadde Fazi(t) nordpå!

Solid seier for Asker søndag. Og en som var sentral i den bragden; Roman Fazi.

For med med sine 2 mål, var Roman med å sikre Asker-gutta en solid borteseier mot Skånland søndag. Og det i et opgjør som lenge var jevnt, men hvor Asker-gutta dro frem den nødvendige kvaliteten for å sikre 3 viktige poeng.

Til pausen stod stillingen seg 0-0. For selv om Asker hadde vært nære frempå flere ganger, ble det ingen må til hvilen. Dog, Sander Emanuelsen sitt tverrliggerskudd kunne fort funnet veien til mål. Men millimeterne var ikke på sørlendingens side ved den anledningen.

IMG_7633.JPG
Gutta samlet seg, stod rak gjennom 90 minutter og ble belønnet med 3 poeng.

I 2. omgangen ble det mere fart på omsetningen. For Adukonis var mannen som sendte oss i føringen i det 54. minutt, etter et nydelig fremspill av unggutten Ryssdalsnes. Og kun minutter etterpå, dunket Roman Fazi inn Askers 2. for dagen. På et direkte frispark. Da begynte man å se konturene av noe som kunne bli en fin B på kupongen. Og når da nenvte Fazi økte Asker-ledelsen med sin 2. scoringen for dagen, var nok spikeren hamret fast i kisten. Det ble ingen tvil, årets første borteseier skulle bli et faktum.

Trener Bredal oppsummerer;

- Første omgang var litt luggete fra vår side, men følte likevel vi hadde et lite overtak. I andre omgang viser gutta glimrende mentalitet og styrer kampen med jern hånd. Fullt fortjent og solid seier til slutt. Deilig!

Skånland v Asker 0-3

Mål: Fazi x 2, Adukonis

Gule kort: Ryssdalsnes

Tilskuere: 72

Asker: Hejer - Pettersen, Jone (k), Bordal, Emanuelsen - Sesay, Skaret, Ryssdalsnes, Fazi - Adukonis, Llullau

Innbyttere: Langerud, Edstrøm, Brokhaug Gabrielsen, Juvet Arnesen.