- Vi skal angripe på vår måte

Hødd v Asker kl 18:00 lørdag.

Toppscorer Didrik Sereba er klar til å sparke tilbake etter forrige helgs noe sure tap mot Tromsdalen. Og troen på et godt resultat i morgen, tar han og gutta med seg til Høddvollen

- Didrik, ballen ville ikke inn sist helg mot Tromsdalen, har vi finsiktet siktet til i morgen?

Det var bokstavelig talt stang ut sist kamp, ved flere anledninger. Forhåpentligvis klarer vi å sette den mellom stengene denne kampen.

- Hvordan ser du på oppgjøret mot Hødd, ett annet topplag i denne avdelingen?

Hødd er et godt lag. Godt organiserte, og en tydelig spillestil hvor de slår mye langt. Vi skal angripe kampen på vår måte og bruke de styrkene vi har i laget. Samtidig som at vi er veldig tente på å revansjere det tidligere oppgjøret, hvor vi føler vi skulle stått igjen med fler en ett poeng.

- Som lagets toppscorer i år - føler du et ekstra lite press eller ansvar på å løse de offensive oppgavene godt?

Selvfølgelig føler man et visst ansvar, men det tror jeg også de andre offensive spillerne føler. Vi ønsker alle å score, men målet er det samme for oss alle. Til syvende og sist er det de 3 poengene som teller.

- Norge åpner opp - skal det bli godt også for fotballspillere i Postnord-ligaen å kunne leve, trene og spille som normalt? Ikke minst med normale tilstander på tribunen også?

Hverdagen blir selvfølgelig enklere, og det løsner en del for oss. Jeg håper det også bringer flere supportere til kampene. Vi kommer til å trenge all støtten vi kan få mot slutten av sesongen.

 

IMG_1803.JPG
Norge åpner opp - det betyr at Asker-gutta igjen kan få skikkelig støtte på tribunen. Bortebane som hjemmebane.

Dermed er Didrik og resten av gutta klare for avreise mot Ulsteinvik, klare på at oppgaven lørdag blir utfordrende. Men vi skal angripe!

Annonse: