- Vi skaper ikke nok

Årets 2. hjemmekamp ga også årets 2. tap.

I en jevnspilt affære på Føyka lørdag, så var det til slutt de grønne gjestene fra Tromsø, Fløya, som stakk av gårde med 3 poeng i sekken. Men det kunne like gjerne vært annerledes. For selv om trener Bredal ikke mente Asker-gutta produserte nok, så var det en og annen muligheter der, som Føyka-gjengen burde utnyttet nok til å score en goal. Eller to.

IMG_7527.JPG
Trenerteamet måtte se at Asker-gutta fikk et tap av den litt sure sorten lørdag.

Til pause stod stillingen seg til 0-0. Og ut av startblokkene kom de sort-hvite med et ekstra gir, og var det førende laget i 2. omgangen. Men så var det dette med å score mål og avgjøre kamper da. For der Asker ikke maktet å skape nok, så var gjestene Fløya effektiviteten selv. På en god overgang får de til slutt ballen inn i boksen, og en Fløyaspiller kan bredside gjestene i ledelsen. Da var det såpass sent ut i kampen, at selv et Askerpress på slutten ikke var nok. Ingen mål på Asker-gutta, og Fløya kunne komme seg hjem til det høye nord med 3 poeng i kofferten fra vårsola sør-på. All honnør til dem for det.

Nå er neste mulighet for Asker å komme tilbake mot Follo neste helg. Ingen enkel oppgave det heller, men vi vet det bor noe bra i dette laget når alle sylindre slår i takt.

Asker v Fløya 0-1.

Gule kort: Fazi, Victorio, Emanuelsen

Asker: Hejer - Emanuelsen, Jones (k), Bordal, Kristiansen - Victorio, Skaret, Langerud, Sesay - Fazi, Llullaku

Innbyttere: Edstrøm, Mauritz-Hansen, Audokonis, Nissen-Lie