Samfunn

Asker Fotball er en ledende klubb i Norge på samfunnsengasjement og har klare målsetninger på miljø.

Vi er en klubb som tar vårt samfunnsansvar på alvor gjennom aktiviteter, integrering og organisering.

Våre samfunnsaktiviteter er:

• Asker Gatelag, aktivitet for folk med rusutfordringer
  • Asker Hæppe - trening og fysisk aktivitet for ungdom for å redusere passive hverdager og til forebygging av utenforskap.
  • Asker United, aktivitet for mennesker med psykisk utviklings utfordringer
  • Arbeidstrening
  • MittValg! - kompetanseprogram for økt sosial læring
  • Miljø, FNs bærekraftmål
  • Brobyggercup hvert år på Føyka

Askers Gatelag arrangerer årlig Brobyggercupen, en cup hvor samarbeidspartnere, lokalt næringsliv og organisasjoner, og andre nasjonale gatelag samles til en fartsfylt dag der samhold, idrettsglede og engasjement står i fokus. Bildet under er fra turneringen i 2019 hvor ordfører Lene Conradi og kommunedirektør representerte Asker Kommunes lag. Cupgeneral er Askers samfunnsansvarlig Andrè Muri.

IMG_0086
Gøy med Brobyggercup: Rolf Magne Walstad, Lene Conradi, Rune Klemetsdal, Lars Bjerke og Andrè Muri poserer under turneringen i 2019.

Annonse fra Obos-ligaen: