Før kampen: - Vi drar til Tromsdalen for å angripe

Søndag er det nye muligheter for Asker, i det Tromsdalen venter på bortebane. Vi har fått assistenttrener Martin Tveten i tale før kampen i "Dalen".

Med seier sist søndag mot Brattvåg, er Asker-gjengen både lystne og motiverte for å fortsette på vinnersporet. Vi har fått assistenttrener Martin Tveten til å sette noen ord på status før kampen mot "Dalingan" på andre siden av Tromsøbrua

Årets første 3-poenger sist, det utløste sikkert god stemning i troppen?

Alltid deilig med seier og viktig med 3 poeng for å være med i toppen som vi ønsker. Har vært god stemning i gruppa hele sesongen, men klart det gir energi og tro på oss selv med seire.

Tromsdalen borte søndag, hva blir viktig i det oppgjøret?

Vi må tørre å spille vårt spill og angripe TUIL. Det blir viktig med duellkraft og unngå enkle baklengs som vi har gitt bort så langt i sesongen. Det er et godt lag som ønsker å ha mye ball så den defensive jobbingen blir også viktig. 

Skjermbilde 2022-05-04 kl. 22.35.18.png
Peder Vogt og Asker-gutta er klar for ny bortekamp.

Hvor stor forskjell er det å spiller borte vs hjemme egentlig?

Egentlig ikke så stor forskjell på hjemme og borte, men reisevei osv kan spille inn. Samtidig har vi en såpass rutinert tropp på disse tingene så det skal ikke påvirke for mye.

IMG_4502.JPG
Davod i driv i seriepremieren. Nå skal nye meter legges ned i Tromsdalen.

Er det noen enkel oppskrift på å gjenskape god prestasjoner, eller må det bare «jobbes hardt»?

Ingen enkel oppskrift på å vinne fotballkamper, vi må tenke prestasjon og hvordan vi skal bli litt bedre for hver kamp.

Og til slutt, har vi god oversikt over de lagene vi skal møte til enhver tid?

Vi ser alltid 2-3 kamper av motstander i tillegg til vår egen siste kamp før kampene. Ut fra det gjør vi justeringer som vi mener gir oss størst sjanse til å vinne kampen. Hovedfokuset er på oss selv og hva vi kan forbedre innenfor vår spillestil.

Og med det setter Martin og resten av troppen seg på flyet nordover i morgen. I det som blir en spennende bortekamp mot et godt hjemmelag. Men hvor også Asker-troppen har en god selvfølelse etter forrige helgs seier. 

Tromsdalen v Asker kl 16:00 TUIL Arena søndag. 

Annonse: