- God energi og kvalitet i troppen

Søndag i god før EM-finalen, skal Asker til Drammen og runde av vårsesongen.

For der møter vi Åssiden, eller Åssia som de lokale i området vil si, på deres hjemmebane. Et lite strekke gjennom Drammen by mot travbanen. Og med en nervepirrende opplevelse hjemme mot Sarpborg 08's nest beste sist mandag, har Asker-gutta trua på at vårseongen kan rundes av på en ålreit måte. 

Skjermbilde 2024-07-09 kl. 20.38.01.png
Asker lastet på tungt mot Sarpsborg 08 2 i sluttminuttene sist mandag. Og nok en tøff kamp venter søndag mot Åssiden.

Vi fikk sisteskanse Hejer til å si noe om hvor Føyka-gjengen står før treninger og kamper nå etterhvert kan byttes ut mot late dager og ferie; 

Erik - det ble spennende mot Sarpsborg 08 2 sist mandag. Men det var sikkert godt å få vippet kampen i vår favør?

Ja, den satt langt inne! Veldig deilig å få avgjort i siste liten, spesielt med tanke på at vi føler at vi kunne scoret både mål nummer tre og fire tidligere i kampen.

Nå venter ny tøff bortkamp mot poengsultne Åssiden-gutter. Hva slags kampbildet tror du venter oss søndag?

Jeg håper og tror at vi kan få et kampbilde hvor vi har mest ball, og de er nødt til å forholde seg til oss. Målet er at vi skal opprettholde de gode periodene over lengre tid, og ikke la motstanderen puste

Stemingen i troppen før siste kamp før ferien?

Stemningen i troppen er god. Det har vært mye kvalitet og energi på øktene i det siste, så vi satser på å få det ut på søndag.

Hvordan skal så ferien nytes etter 90 minutter på Åssiden kunstgress?

Store deler av ferien skal nytes i varmere strøk med familien. Når jeg er hjemme er planen å bruke tiden til å terpe litt på golfbanen.

Skjermbilde 2024-07-13 kl. 09.05.34.png
Erik skal søndag møte no 2 fra venstre, Tobias på motsatt side av banen. Tidligere markedsmann i Asker Fotball, nå Åssiden-spiller. Her fra Asker Golfbane med grillmester Svensson, daglig leder Walstad og amatørgolfer Vetterstad på følgende rekke. 

Åssiden v Asker kl 14:00 søndag

Annonse: