Rasmus-suser sikret 1 poeng

Toppkampen på Nye Høddvollen ga oss 1. poeng med i kofferten hjem.

Det lå altså i kortene at det var en aldri så liten toppkamp på Nye Hødvoll lørdags kveld. For Asker med sine hengekamper, vil med seier i disse, vært helt opp ved siden av Hødd. Derfor var det knyttet stor spenning til dette oppgjøret.

Asker som på sin side kom fra et tap på bortebane i Tromsdalen, var klare på at de igjen skulle ut og angripe.

Men 1. omgangen på Nye Høddvoll bar preg av at Hødd demmet godt opp for våre offensive takter. Og at de også i perioder ønsket å spille oss lave. Og således kanskje ingen stor urettferdighet at de i det 41. minutt på lekkert vis, tok ledelsen på ett direkte frispark. Vanskelig for keeper Pedersen å gjøre noe der.

Vegard strakk seg så lang som han er kar om, men måtte innse at frisparket til Hødd var såpass velplassert at den gikk rett inn.

2. omgangen bød derimot på mere Asker-initiativ. Selv om Hødd også til tider var farlige i denne omgangen, så løftet vi spillet vårt og tok mer innpå i banespillet. Og således kom også sjansene og mulighetene.

Men det måtte en høyreback på offensivt tokt til for å skape balanse i regnskapet. En ball går gjennom feltet og på bakre for Rasmus kontroll på kula. Den dempes og han legger slegga til rette. Pang! Og vi skriver 1-1.

Utover omgangen kan så begge lag gjøre noe med stillingen, men inn vil ikke flere baller. Dermed poengdeling i toppkampen. Som for Asker sin del nok er en bra vitamin-innsprøyting til lørdagens lokaloppgjør mot de gule fra Kadda.

Hødd v Asker 1-1

Mål: Isegran 65. min.

Gule kort: Madsen, Isegran

Asker: Pedersen - Isegran, Jones (k), Madsen, Vogt - Hauso, Skaug - Sereba - Okeke, Maurtiz-Hansen, Fit. Kastrati.

Innbyttere: Gulliksen og Fisn. Kastrati