- Ser frem til å starte opp i Asker

Midtbanemann klar for Asker

- Vi har mistet to midtbanespillere og er glad for å få en erstatter på plass. 
Kasander har mange kamper i PostNord-ligaen, og spilte sin første kamp i Obos-ligaen for Fredrikstad som 20-åring. Nå er østfoldingen som studerer på NIH, klar for høstjakt i sorte og hvite striper
, sier sportslig leder Rolf Magne til AskerFotball.no 

Asker har som kjent mistet flere spillere foran høstsesongen, og derfor har man på Føyka vært aktive i sommervinduet for å finne gode erstattere som matcher godt med den troppen man har pr i dag. Og det har man altså nå funnet i Kasander Getz. 

Trenerduoen Bredal og Heggset har sett seg nødt til å være "ute i markedet" foran høstsesongen. Nå er altså Kasander Getz klar for Asker Fotball.
Trenerduoen Bredal og Heggset har sett seg nødt til å være "ute i markedet" foran høstsesongen. Nå er altså Kasander Getz klar for Asker Fotball.

Trener Bredal er fornøyd med ny-signeringen, og beskriver midtbanemannen slik ovenfor askerfotball.no; 

- Dette er spiller som liker å ha ball, og ikke minst har et veldig klokt ballhodet. Kasander er en spiller vi tror passer vår spillestil utmerket, og gir oss muligheten til å utvikle spillet vårt som vi ønsker. Veldig glad for å ha fått Kasander på plass, og vi tror det er en god signering av både oss og han, forteller Bredal som nå begynner å se frem til å få troppen samlet for oppkjøring neste uke. 

Selv forteller Kasander til askerfotball.no; 

- Etter gode samtaler med trenerteamet ser jeg veldig frem til å starte opp høstsesongen i Asker. Prosjektet her virker veldig spennende. Måten Asker spiller fotball på tror jeg kan kle meg veldig godt. I tillegg gir det ekstra energi å kjempe i toppen av vår avdeling, sier en kamplysten Kasander til redaksjonen i det han gleder seg til å møte troppen etter endt sommerferie. 

Velkommen til Asker Fotball Kasander!

Annonse: