IMG_7667

Skånland neste

"Skånland?" tenker nok du. Og du er ikke alene. For mange lurer nok på hvem vi skal møte og hvor vi skal reise til neste bortekamp.

Og svarer er enkelt - vi skal møte Skånland OIF og hjemmebanen har disse koordinatene - nærmere bestemt skal vi til et sted midt mellom Harstad og Narvik. Og som ligger nokså nært Evenes flyplass. 

Skjermbilde 2023-04-29 kl. 08.08.34.png
Søndag skal Julian og resten av guttene nordover. Da på årets første bortekamp med flyreise.

Og stort mere kunnskap enn dette har vi ikke om søndagens motstander. Det vil si, trenerteamet har gjort sin research og sett nordlendingen i kamp. På video. Men for mannen og kvinnen på tribunen, så er nok Skånland et helt ubeskrevet blad. Ei heller har Asker Fotball møtt søndagens motstandere tidligere. Hverken til offisiell kamp eller treningskamp. 

IMG_7481.JPG
Bredal & co i trenerteamet har heldigvis gjort sin research.

Men kuriositeter til side;  søndag tar altså trener Bredal med seg en tropp som skal bygge videre på de positive tingene fra seieren mot Lørenskog. For med god selvtillit i bagasjen, er det håp og forventninger om at Asker-gutta er kommet inn på et godt spor. Dog, lite kommer gratis i fotballen, og både trenere og spillere er veldig klare på at det må legges ned knallhard innsats i 90 gode minutter. 

Kampen har avspark søndag 15:30 og www.budstikka.no sender kampen live på stream. 

Skånland v Asker søndag 15:30

Annonse: