G2009

Full fart hos alle lag

Selv om det går mot sommerferie, er fortsatt høy puls i vår ungdomsavdeling. Her følger en liten rapport!

G15 (hovedbildet) revansjerte søndag kveld, tapet mot Kolbotn inAdidas Cup.
I dag var det våre som scoret målene, og vår comeback keeper Eirik Nåstad holdt nullen.

Walid, Fredrik Aa R. og Martin S. scoret våre før pause, mens Jesper L. og Andreas T. fullførte.
Nok et solid resultat og god prestasjon i G15 1. div B.

En god pauseprat for 2009-gjengeng da god uttelling søndags kveld.

G13 tapte 4-1, etter å ha spilt neste halve kampen m 8 mann. Ikke vår beste kamp denne våren / sommeren, men vi var ikke udelt fornøyd med alt «annet» heller.

G14 med ny trepoenger mot gode BVH etter at Nils BV scoret kampens eneste.
God laginnsats av alle 17 i dagens tropp.

Pause prat for G14 (0-0) på Gommerud. Avmålt feiring etter 0-1 seier.

Tøff helg for G16 med to kamper på to dager. Scoret tre men tapte med to, mot Korsvoll lørdag. Jacob A., Patrik AL og Erik E lagde våre.
I dag gjør vi spillemessig en bedre kamp, men tunge bein i 2. omg. gav MIF fordelen de trengte. 2-0 til hjemmelaget i vår andre kamp i Adidas Cup 2024.

G19 / Junior med god 2. omgang og seier i vanskelig bortekamp 2-4 (1-0) på Lørenskog

Nils P., Oliver BM., Hermann U. scoret før Aksel WA avgjorde på straffe 4 min før full ti

--

Og med det så har våre ungdomslag vært gjennom nok en hektisk periode. Men vi er fortsatt ikke klare for ferie helt enda. Fortsatt flere spennende og morsomme oppgaver som venter morgendagens helter.

Så følg med - eller enda bedre - møt opp på kamp og se hva som rører seg i våre rekker!