Skjermbilde 2024-07-01 kl. 06.48.32

Kontrollert mot bruntrøyene

Det ble til slutt en komfortabel borteseier for Askergutta søndag

For med spillpause i OBOS-ligaen, var det et ungt Mjødalen-lag Asker skulle få møte på Consto Arena søndag. Og fra avspark av var det tydelig å se forskjellen på lagene. Selv om Asker også mønstret med ungdommen, var det liksom aldri noen tvil om hvem som skulle få med seg poeng i denne kampen. Og Roman Fazi's tidlige scoring bar bud om det.

Her hamrer Roman oss i ledelsen allerede etter 3 minutter.

Og selv om vi "kun" gikk til pause med 2-0 ledelse, så var det mange askersupportere på tribunen som nok forventet flere "pinner i kassa" etter hvilen. Og det kom! For i 2. omgangen løsnet det skikkelig, hele 4 mål til ble det, og Asker viste seg både effektive og angrepsvillige. For med 2 stk 2-målsscorere i Roman og Rafael, kunne Magnus Bækken og Erik Kristiansen også være med å sørge for stor-seier for Føyka-guttenene.

Rafael som alltids en trussel fra sin kantposisjon. Kommer seg ofte inn i boks, enten med innlegg eller driblinger. Og sånt blir det som regel mål av.

Med en solid borteseier venter nå to kamper til, før Bredal sine gutter skal ut i sommerpause. Saprsborg 08 2 på Føyka mandag 08. juli og Åssiden borte søndag 14.juli - kl. 14:00. Altså i god tid før EM-finalen samme kveld. Og etter dette er det bare å rette blikket inn mot en spennende høst!

6 mål ble til slutt på Askergutta. Godt å ha med seg i banken før en spennende høst setter inn.

PS! Asker tar med søndagens seier over tabelltoppen i vår avdeling. Og det er jo hyggelig, og ikke minst, enda et påskudd for Asker-folket til å komme på Føyka mandag om 1 uke. Gutta trenger god støtte fra tribunen.

Neste kamp: Asker v Sarpsborg 08 2 kl 19:00 mandag 08.juli

Mjøndalen 2 v Asker 0-6

Mål: Fazi 2, Sorter 2, Bækken, Kristiansen

Gule kort: Edstrøm

Tilskuere: 75

Asker: Hejer - Skare, Jones (k), Pettersen, Juvet Arnesen - Sorter, Spiten, Fredriksen, Adukonis - Syvertsen, Fazi

Innbyttere: Kristiansen, Bækken, Nissen-Lie, Edstrøm, Ryssdalsnes