Skjermbilde 2024-06-15 kl. 19.13.11

Sterk borteseier mot Åskollen

Roman Fazi ble den store Asker-helten med sine 4 mål lørdag

For det var en tam førsteomgang på "Kollen Road" lørdag, hvor begge lag scoret sine første mål rett før hvilen. Roman for oss, på straffe, og 1-1 til pause.

2. omgangen gires så opp med tanke på både hendelser, mål og spenning. Roman øker ledelsen til Asker, og ett av målene blir både litt omdiskutert og debattert. Men som coach Heggset forklarer i oppsummeringen under, så gjør vi bot og bedring på det hele og gir Åskollen "tilbake en scoring".

Men Roman er ikke ferdig for dagen og gir seg ikke før han har 4 kasser i hatten. En god prestasjon det, og Borgen-gutten tar nå på plass på toppen av toppscorer-listen for Føyka-laget. Men Åskollen gir seg ikke så lett, og gir oss kamp til døra, som vi heldigvis rir av. Dermed blir 3 poeng med tilbake til Føyka, og Asker-toget rullet fremdeles godt i denne avdelingen.

Roman med 4 mål for Asker i en og samme kamp. Viktig det når laget skal hente poeng på utebane.

Trener Bård Heggeset oppsummerer lørdagens seier slik;

En viktig seier på en vanskelig bortebane. Vi spiller ok offensivt, men slipper til litt for mye sjanser. Åskollen tar ledelsen rett før pause, heldigvis så utligner vi på overtid av første omgang. Klink straffe når Ryss blir sparket ned. I andre omgang har vi bra kontroll i starten og får både 2-1 og 3-1.

3-1 litt omdiskutert da Åskollens keeper sklir og det ryktes at akillesen dessverre ryker.

Roman har 0,5 sek på seg til vurdere hva som skjer før han scorer. Hele Åskollen har store forventninger til Roman som lege og mener at dette skulle han vurdert der og da. Vi mener vi løser dette på en fin måte ved å gi de en scoring rett fra avspark. Sånn klubb er vi, og det er vi stolte av. Roman setter sitt fjerde for dagen og kampen ser ut til å være avgjort.

Men den gang ei, tidligere Asker junior, Lars Bjørnerud vil det annerledes og reduserer rett før slutt. Vi rir det i land til en fortjent seier. Som sagt, mye av det offensive er bra, defensivt må vi skjerpe oss litt som lag. Ellers godt fornøyd med at gutta klarer å holde hodet kaldt, når det kokte som verst ute på banen.

Åskollen v Asker 3-4

Mål: Fazi x 3

Gule kort: Ryssdalsnes, Syvertsen

Asker: Hejer - Emanuselsen, Jones (k), Jørgensen, Kristiansen - Sorter, Ryssdalsnes, Spiten, Bækken - Fazi, Syvertsen

Innbyttere: Fredriksen, Pettersen, Adukonis, Juvet Arnsen, Nissen-Lie