Skjermbilde 2024-06-22 kl. 19.34.27

- To forskjellige omganger

Seier til tross, det var ikke alt som satt som det skulle mot Flint lørdag.

Asker tok i mot Flint til oppgjør på Føyka lørdag, og med god form var forventningene om en god prestasjon til stedet. Men selv om det til slutt med en H på kupongen, var det ting som ikke satt helt som det skulle, lørdags formiddag.

Førsteomgangen var den beste sett med Asker-øyne, og derfor ingenting å si på at de svart-hvite tok ledelsen i det 17. minutt. Da fyrte Sivert Ryssdalsnes av gårde på halv volley, men ballen tok turen innom Kristoffer Syversten, noe som gjorde at keeperen ble satt ut av spill, og Syvertsen kunne krediteres kampens første mål. Og utover omgangen hadde Asker-gutta nok av sjanser, slik at det nok skulle stått mere enn bare 1-0, som det gjorde til pausen.

Sander kom flere ganger til gode innleggssituasjoner fra sin høyre backposisjon lørdag.

Ut av pausen, så fortsetter kampen litt i samme spor, så ingenting å si på at Asker dobler etter 53 minutter, når Rafael Sorter spiller vegg, får ballen inne i feltet og setter ballen i hjørnet for keeper. 2-0 og nå trodde de fleste på tribunen av kampen nok var avgjort. Men så enkelt ble det ikke.

Her har Rafael doblet for Asker.

For bare minutter etter Rafael sitt mål, reduserer gjestene fra Tønsberg. Et langskudd treffer en av våre, og går i bue over Hejer. Plutselig så var det match igjen. Og utover omgangen detter kvaliteten i det som Asker foretar seg, samtidig som gjestene løftet sitt spill. Det førte til at store deler av 2. omgang var helt åpen, og Asker maktet ikke sette preg på kampen som man kunne forvente.

Men trøkk til tross, Flint maktet heller ikke gjøre flere mål, og dermed endte kampen med en H på kupongen. En kamp med 2 forskjellige omganger, og flere ting å rette på, skal vi tro oppsummeringen fra coach Bredal. Men som tross alt, var glad for 3 poeng og ny seier for de sort-hvite.

Asker v Flint 2-1

Mål: Syvertsen, Sorter

Gule kort: Jones, Emanuelsen.

Tilskuere: 111

Asker: Hejer - Emanuselsen, Jones (k), Pettersen, Kristiansen - Sorter, Fredriksen, Ryssdalsnes, Bækken - Syvertsen, Fazi

Innbyttere: Adukonis, Jørgensen, Spiten