- Asker er det riktige stedet for meg

En gledelig nyhet foran høstsesongen - driblevingen med målteft har signert på konktrakten som gjør han til Asker-spiller også kommende sesonger.

Rafael fikk sin grunnleggende fotballutdanning hos Terje Lubeck og Fornebu før han etter en pit-stop i Sandvika kom til oss sist sommer. Coach Heggset mente han hadde sett noe spennende, og det hadde han. Fine innhopp og noen kamper fra start sist høst, er fulgt opp med en god start på 2024.

Skjermbilde 2024-07-01 kl. 06.48.50.png
Et kjent syn dette for Føyka-publikummet; Rafael dribler effektivt fra sin kantposisjon.

- Rafael er en ydmyk og seriøs unggutt (holder fortsatt junioralder) som tar små steg i rett retning hver uke.  Han er en gutt det er lett å like både for lagkamerater, trenere og ikke minst oss andre i klubben, forteller en aktiv Rolf Magne fra sportslig leder kontoret sitt på Føyka.  Som nå i sommer er enig med Rafael om ny avtale som løper med Asker ut 2026-sesongen.

- Jeg kom til Asker i midten av forrige sesong og fra første stund har jeg følt meg veldig hjemme her, både på og utenfor banen. Det er hyggelige og flinke folk i og rundt klubben, i tillegg til en hardtarbeidende, ambisiøs og sammensveiset spillergruppe som det er givende å være en del av. Dette gjør at man gleder seg til hver gang man skal ut på Føyka. I tillegg har jeg vokst mye som spiller siden jeg først kom hit, og er sikker på at Asker er det riktige stedet for meg for å kunne fortsette utviklingen min og ta ytterligere steg, forteller Rafael til askerfotball.no

Skjermbilde 2024-04-13 kl. 18.06.43.png
Rafael har vært både god og målfarlig for Asker i år. Her curler han ballen i krysset borte mot Nordstrand tidligere i år.

- Og det er absolutt spennende ting på gang for alle som er glad i Asker! Klubbens korttids mål er uten tvil å få til opprykk til Post-Nord, noe jeg og hele laget har troen på og er ekstremt giret på å få til! Vi har plukket bra med poeng hittil, samtidig som vi vet at det ikke er noe rom for å slippe oss ned etter sommerpausen og at vi sannsynligvis må opp et par hakk for å nå målet vårt. Personlig har jeg ambisjoner om å være en viktig bidragsrytter i kampen om opprykket ved å prestere godt i kampene våre, samtidig som jeg fortsetter å utvikle meg som spiller for hver dag. Altså ser jeg for meg en fremtid der jeg vokser i takt med klubben, der begge tar steg oppover, avslutter "Rafa" som gleder seg til møte gutta igjen foran en spennende høstsesong!

 

Annonse: