- Begynner å ta form

Med en Victorio-dobbel på "Kadda" lørdag, tok Føyka-gutta årets første skalp denne vinteren. Og måten det skjedde på var "helt ålreit".

For en seier mot de gule på Kadettangen er aldri feil. Uansett tid og sted. Eller når på året. Bare så det er sagt.

Og med en Mauritz-Hansen ute, samt at man hadde til gode å hente en seier denne vinteren, var nok mange spente før lørdagens oppgjør. For Bærums-oppogjørene er aldri enkle, og like mye som vi hater å tape disse oppgjørene, så er følelsen tilsvarende hos vår naboer.

Elton løp og jaget gjennom hele kampen lørdag. Og ble sågar flyttet ned som midtstopper den siste perioden.

Men det var et tent og spillesugent Asker-lag som tok initiativet i første omgangen på Kadda. Mange gode kombinasjoner, gode avstander, defensiv trygget og masse energi i angreps-retningen, gjorde at både trenerteam og Asker-fans ante årsbeste denne lørdagen i mars. Derfor helt fortjent at nykomlingen Matias Victorio kontant bredsidet oss i føringen i det kvarteret var spilt. Det etter et godt Asker-angrep.

God stemning i Asker-troppen under lørdagens kamp. Her kaptein Jones og 2-måls scorer Victorio.

Og når en annen ny-signering, Erik Kristiansen, dobler vår ledelse etter ca halvtimen, befester bare Asker-gutta at omgangen er helvhvit. For det var en heltent Asker-gjeng som viste mye godt 1. omgangen i Sandvika lørdag

Til pause stod seg så 0-2 og coach Bredal kunne fornøyd gå igjennom pausepraten med gutta. Noen bytter ble det også lagt opp til, men denne lørdagen skulle altså gutta våre "stå distansen".

Sander Emanuelsen var aktiv på flanken sin og kom på mange gifte overganger fra dypet.

2. omgangen var ikke særlig gammel, før nevnte Victorio snapper opp sløvhet i Bærum-forsvaret. Han fører ballen skrått inn i feltet og curler ballen i lengste høyre hjørne. Og vi fikk oss en komfortabel 0-3 ledelse med en hel omgang igjen å spille.

Ungguttene Pettersen og Brokhaug Gabrielsen kom inn til 2. omgangen og bidro med god innsats og sterk mentalitet.

Og med litt bytter og rokkeringer, hos begge lag, ble det en fase fra midten av 2. omg og utover, hvor spillet gikk over i en mere "kriger-fase". Og hjemmelaget fikk seg en redusering 5 minutter før slutt.

Dermed endte kampen ut i en fin 3-1 seier for Asker-gutta. Og en fin bekreftelse på at "ting begynner å ta form" i det seriestarten nærmer seg dag for dag.

Bærum v Asker 1-3

Mål: Victorio 2, Kristiansen