Captain Jones dagens redningsmann

Asker scoret både tidlig og sent mot Nordstrand borte lørdag. Det holdt akkurat til ett poeng.

For Asker gikk hardt ut av startblokkene på Nordstrand kunstgress lørdag. Trenere og ledere på Asker-benken hadde ikke fått satt seg, før Rafael Sorter på utsøkt vis curlet ballen i krysset. Asker med pangstart og ting virket lovende.

Alltid ledig i krysset! Her curler "Rafa" oss i ledelsen. Drøye minuttet ut i dagens oppgjør.

Men selv om vi tok ledelsen tidlig, fikk vi lite gratis. Og selv om vi hadde initiativet i omgangen, slet vi med å dytte flere baller over linja. Og hjemmelaget kom seg utover omgangen de også. For etter 22 minutter er de heldige, når et skudd er innom et Asker-bein, og daler i en uttagbar bane over keeper Hejer. Synd - for det ga balanse i regnskapet.

Sander Emanuelsen måtte tidlig ut med noe som plaget han på bakside lår. Vi håper sørlendingen får en rask rehabilitering.

1-1 til pause og Asker håper på fortsatt god utvikling i 2. omgangen. Men om Asker var best første, så tok nå hjemmelaget mere over i 2. Og spillet var jevnt, med kanskje litt overtall til Nordstrand i antall sjanser. Dog måtte vi til slutten av kampen før det store dramaet virkelig kom. For hjemmelaget fikk tråklet seg frem og fikk hull på Asker-byllen rett før slutt. Tungt og surt for Asker-gjengen. Men man ga ikke opp, for på en påfølgende corner, pisket trenerteamet frem mann og mus. Til og med oransje keeper Hejer løp frem i feltet. Og han kunne heldigvis se vår kaptein, Mr Jones, ta ansvar og stange Asker til utlikning. God Asker-jubel og lettelse, i det dommeren kun minutter etterpå blåste av for full tid. 2-2 og poengdeling. Noe Asker-leiren til slutt var fornøyde med. For dagens opgjør ble som fryktet, en tøtt, tett og vrien affære for Føyka-gutta.

Her har Aaron akkurat stanget inn en deilig utlikning. Og det sikret oss ett poeng på en tøff bortebane.

Vi møtte Aaron og Eskild rett etter kampslutt, og fikk oppsummering fra to av lagets mere erfarne gutter.

Nordstrand v Asker 2-2

Mål: Sorter, Jones

Gule kort: Fredriksen

Tilskuere: 100

Asker: Hejer - Emanuelsen, Jones (k), Pettersen, Kristiansen - Sorter, Edstrøm, Ryssdalsnes, Fazi - Bækken, Syvertsen

Innbyttere: Skare, Fredriksen, Årsbog, Adukonis, Spiten-Nysæter