Disse spillerne takker for seg

Ny sesong står for døren og vi kan snart skrive 2023. Men disse spillerne blir ikke med klubben videre.

For når Asker nå må ta den kjedelige veien ned til 3.divisjon og Norsk Tipping-ligaen så blir det naturligvis noen utskiftninger i troppen. 

IMG_5671.JPG
Roman Fazi med 9 år bak seg i Asker Fotball. Nå søker han nye utfordringer.

Roman - ditt opphold i Asker er over for denne gang. Hva tenker du om tiden din i Asker?

- Etter å ha kommet til Askers gutter 15 lag for også tatt gradene til jr og A laget, vil jeg oppsummere min tid i Asker som svært lærerik. Gjennom disse 8-9 årene har jeg opplevd mange oppturer og noen få nedturer også. Jeg vil si jeg har knyttet et bånd til denne klubben på mange måter, og det gjør det ekstra kjipt å måtte forlate denne klubben i denne omgang. Jeg er takknemlig for å ha møtt så mange gode mennesker i og rundt klubben. Etter såpass mange år i Asker føler jeg det er nå på tide å lette på vingene å lete etter nye utfordringer der ute. Men man skal aldri se bort i fra at jeg finner veien tilbake i fremtiden. Takk for nå!

IMG_6375.JPG
Julius Skaug blir heller ikke å finne på Føyka neste år.

Julius - som en av Askers beste spillere de siste sesongene, er det kanskje litt naturlig at du ikke blir med klubben ned et nivå denne gang?

Ja, det kan man kanskje si, men det har seg likevel slik at jeg allerede i sommer informerte sportssjef Walstad om at jeg ikke kom til å signere noen ny kontrakt med klubben, ettersom jeg ønsket meg en forandring i hverdagen og nye utfordringer. I så måte skyldes det ikke nedrykket at jeg ikke blir med videre, men at jeg har vært i Asker i fire år. De årene har vært veldig fine for meg både på og utenfor banen, og det er derfor vemodig, men likevel riktig, at Asker fotball og jeg sier på gjensyn til hverandre nå. Det var utrolig kjedelig at det siste året endte med nedrykk, men det hindrer meg heldigvis ikke fra å ta med meg mange gode minner, og enda flere gode vennskap, når jeg nå går videre i livet. Jeg ønsker å benytte anledningen til å takke alle lagkamerater, trenere, frivillige og ufrivillige ansatte i og rundt klubben, samt Asker-fansen, for at de har gjort tiden min i Asker så fin. Samtidig vil jeg mane alle som er glad i Asker til å trekke i samme retning slik at klubben får så gode forutsetninger som mulig for å rykke opp igjen - så raskt som mulig. Jeg kommer til å følge med og heie på!

IMG_5948.JPG
Kim A. Madsen runder nå av sin tid på Føyka.

Heller ikke ringreven Kim. A. Madsen blir med på Føyka-lagets nye reise i 3. div. 

Kim - så var tiden i Asker forbi. Hvordan ser du på tiden i Asker og det du har vært med på her?

Min tid i Asker har vært en fin og lærerrik opplevelse. Der jeg har møtt mange fantastiske, kompetente og engasjerte mennesker både i og rundt klubben. Jeg ser tilbake på mange gode opplevelser både på og utenfor banen. Dessverre gikk vi fra å være opprykkskandidat til å ende opp med et sviende nedrykk i år. Likevel tror og håper jeg at Asker slår tilbake. En fotballklubb er avhengige av frivillige krefter. Asker fotball er inget unntak. I min tid i klubben må jeg trekke frem trioen Einar Tveter, Dag sundby og Per Christian Ottesen som sentrale bidragsytere rundt a-laget. Samtidig må legenden selv, Espen Foss nevnes. Selv om han er ansatt i Asker Fotball står han på døgnet rundt for at Asker Fotball skal lykkes. Jeg må samtidig trekke frem daglig leder og sportssjef Rolf Magne Walstad for tiden, og innsatsen han legger ned i Asker Fotball. Mange flere kunne vært nevnt. Det er nettopp slike mennesker som inspirerer og engasjerer gjennom sine holdninger og verdier. Jeg ønsker hele Asker Fotball suksess og lykke i fremtiden.

 

IMG_5811.JPG
Rasmus Isegran forlater nå Asker-skuta han også.

I skrivende stund er det også klart at keeper Enock Mwimba og midtbanespiler Trygve Solberg Aarstad ikke er med i det Asker tar fatt på ny sesong. 

Samt at det er flere spillere som ikke har en avklart situasjon p.t. i følge sportslig leder Rolf Magne Walstad. 

Vi takker samtlige spillere for følget og ønsker alle lykke til i sine nye fotballtilværelser. 

Annonse: