Endelig!

Endelig, endelig, endelig!

Som dere ser av tittelen; endelig skal det sparkes, løpes, spilles, passes, takles, gråtes og smiles om tre poeng igjen. Vi gleder oss vanvittig på å ta ferden mot 26 seriekamper. Det er ikke blitt gjort siden 2019, og det er så absolutt på tide. Et halvt år med masse treninger og tre treningskamper er unnagjort, og spenningen er stor om hvor vi står i forhold til de andre lagene. Vi vet selvfølgelig hva vi har gjort selv, og er fornøyd med innholdet i den pakken. Men det er noe annet å trene, enn å konkurrere. Utfordringen vår var at vi ikke fikk trent med kontakt fra 16.mars til 10.mai. Vi ligger nok litt etter skjema med å finne toppformen, men heldigvis er det slik i fotball at man også kan vinne uten at toppformen er der hele tiden. Og stort sett er alle lagene i samme båt.

Brattvåg er et nytt bekjentskap for oss. Et lag som spiller fotball og som ønsker å ha ballen i laget. Laget består av rutinerte spillere og unge sultne gutter som har ambisjoner om å være med i toppen av ligaen. I fjor fikk de sin beste plasseringen i norsk toppfotball med en sjette plass, og målsettingen i år høyere opp på tabellen. Det blir tøft å møte dem, men det skal jaggu være tøft å møte oss også!

Hva så med oss i Asker. Etter kvaliken i fjor vil vi gjerne ta et steg til. Men det lar seg ikke gjøre hvis vi ikke tenker fra kamp til kamp. Det er  resultatene i hver enkelt kamp som gir en sluttstatus i november. Derfor er vi veldig fokusert på det vi får gjort noe med. Det er å forberede oss godt til hvert eneste oppgjør. Fokuset ligger på neste trening og neste match. Ikke på hvordan det ender i november. 

IMG_0421
Her fra november i fjor - 2020 - da spilte vi kvallik.

Som sagt og skrevet er vi endelig i gang. Når dette skrives er det to treninger og en video av Brattvåg som gjenstår før vi kan løpe utpå banen på nordvestlandet. Spillerne er sultne på å vise seg frem igjen. Spille god attraktiv fotball med utgangspunkt om å vinne tre poeng. I hver enkelt kamp må vi grave frem det ytterste av hva vi kan prestere. Både taktisk, individuelt, teknisk og ferdighetsmessig. Får vi til alle de fire tingene i en og samme kamp skal det bli vanskelig å slå oss. Men vi vet at vi må være topp forberedt og mentalt klare på hva som venter oss. 2.divisjon er ingen lett liga. Men vi har vist at vi kan hamle om med de beste hvert år.

La oss gjøre det i år også!

Velkommen til sesongen 2021!

Sportslig hilsen

Vegard Skogheim

Annonse: