Folkets kamp søndag 20.oktober

Asker Fotball inviterer til en seriehtriller søndag 20.10; nemlig Folket kamp!

ALLE TIL FØYKA!!

Det er duket for "opprykksfinale" på Føyka. Vinner Asker kampen så står vi likt med Nordstrand før siste og avgjørende serierunde. Her kan alt skje, det blir en ekte høst-thriller på Føyka denne søndagen! Blir det opprykk i år?

Bli med å bidra - støtt Asker Fotball - klikk her!

 

Dagen starter med 3 v 3 cup for barnelag i samarbeid med Frisk Asker Hockey. Vi har invitert barnelag fra Asker SK, GUI, Dikemark og Frisk-Asker og forventer over 100 barn til kamper, Fanzone, samhold og glede. Alle barna vil få gavekort til Varner Arena. I pausen spiller Frisk Asker Hockey sitt Superlag mot vårt eget Asker United i en vennskapskamp. Ekte idrettsglede!


Til Folkets kamp bidrar næringslivet og privatpersoner med et bestemt kronebeløp pr tilskuer. Det betyr gratis inngang for publikum og verdifull støtte til Asker Fotball sin satsning på både Toppfotball, spillerutvikling og viktige samfunnsprosjekter. Halvparten av inntektene denne søndagen går til solidaritetsfondet som gir mulighet for økonomisk støtte for de som trenger det for å å delta i aktivitet på lik linje med andre. 

Bili med å bidra - klikk her!

Annonse: