Follo for sterke på Føyka

Asker hadde ambisjoner om å klå seriemesteren på Føyka søndag. Men Follo viste hvorfor de er avdelingens beste lag.

De lyseblå seriemesterne fra Follo var før søndagens kamp alt klare for opprykk til 2. divisjon. Og med en god track-record så langt denne sesongen, hadde Asker-mannskapet så absolutt lyst til å være første lag ut til å slå mesterne. 

Skjermbilde 2023-10-23 kl. 17.44.44.png
Sana tok frem flere av sine beste finter søndag. Men det ble ikke farlig nok dessverre.

Men det skulle fort vise seg å bli en tøff nøtt. For der de første 5 minuttene ga oss 3-4 store sjanser fordelt på begg lagene, så mistet Asker noe av invitiativet, og gjestene fra andre siden av Oslofjorden jobbet seg sakte men sikkert inn i kampen. Og de viste prov på at de innehar tittelen som seriemestere med rette. Men til pause klarte ingen av lagene å få hull på byllen. Så 0-0 etter første 45. 

Etter hvilen så fortsatte kampen forsåvidt å være jevn, men med gjestene som det førende laget. Derfor ingenting å si på at de tok ledelsen etter 52 miniutter på et godt satt langskudd i hjørnet. Og Asker-gutta slet med å finne åpninger hos de rosa gjestene for anledningen. 

Skjermbilde 2023-10-23 kl. 17.45.02.png
Erikas fikk seg en smell, men kom seg på beina igjen. Lagkameratene gir alt de kan de også.

Så det var ikke før i mot kampens slutt at farten tok seg skikkelig opp. Først dobler Follo i det 85. minutt, før innbytter Markus Nyhus kriger inn en redusering 2 minutter etterpå. Publikum på tribunen øyner nok et lite håp. Men det håpet blir fort kvalt, når Follo setter spikeren i kista rett før slutt.

Skjermbilde 2023-10-23 kl. 17.45.14.png
Coach Bredal i spissen når gutta takker publikum for kampen. Og for i år. Neste gang vi spiller på Føyka heter sesongen 204.

Dermed ebber kampen ut med borteseier, og Asker-gutta fikk en god referanse på hvor lista skal ligge om man skal kjempe helt i toppen av 3. divisjon. Og i skrivende stund ligger Bredal sine menn nå på 4. plass, med en god mulighet for å ende på 3. plass, om man slår Nordstrand borte i sesongens siste kamp neste søndag. 

Asker v Follo 1-3

Mål: Nyhus

Gule kort: Ryssdalsnes

Tilskuere: 454

Asker: Hejer -  Emanuselen, Jones (k), Jørgensen, Kristiansen - Sesay, Edstrøm, Skaret, Sorter - Ryssdalsnes, Adukonis

 

 

Annonse: