Før kampen: - Vet vi kan bedre

Gjøvik-Lyn v Asker kl 16:00 søndag - Gjøvik stadion.

I en periode hvor Askergutta ønsker å komme kjapt tilbake på vinnersporet, får vi til en liten prat med forsvarsbautaen Rasmus Isegran. 

IMG_5178.JPG
Rasmus i kjent stil på banen. Kontant og robust i spillerstilen. Alltid 100% innsats.

Ny kamp venter i det som er en litt tung periode for oss. Hvordan er stemningen i gruppa?

- Ja stemmer! Stemningen i gruppa er ganske bra utifra forholdene, men det er klart at det er lettere å hyggeligere å møte opp på trening når det går bra på banen. Heldigvis vet vi at vi kan langt bedre, og at det er små endringer som skal til for at poengene begynner å rulle inn.

Gjøvik-Lyn borte - hva blir viktig i det oppgjøret for å komme tilbake på vinnersporet?

- Tror det blir viktig å fremstå som et samla lag som trekker i samme retning, i noen enkle rammer som alle kan forholde seg til. Vi starter der, så vet vi at vi har spillere som er kreative og gode kombinasjonsspillere når selvtilliten og flyten er der.

IMG_5183.JPG
Søndag tar Rasmus med seg Sindre, Besian og Aaron til Gjøvik. I retur satser de alle på en god prestasjon og gjerne 3 poeng.

Du er en av de mest rutinerte i spillergruppa. Hviler det litt ekstra ansvar på dere med erfaring å dra lasset i "gode og dårlige" tider?

- Ja det er klart at vi litt eldre har vært med på dårlige perioder flere ganger før, så viktig at vi er med på å skape positivitet og troen på at vi er gode nok når vi er der vi skal være. Om jeg husker riktig hadde vi 5p etter 8 serierunder mitt første år i Asker, slet veldig med å skape muligheter og mål. Den sesongen endte vi med å kjempe i toppen, og lurer på om det ble 2.plass? Videre er det viktig at vi står frem i kampene selvfølgelig, så drar vi oss ut av dette

Egen kropp da - du fikk en smell i skulderen her forleden?

- Ja skulderen gikk ut av ledd nok en gang, så den er ikke helt bra. Det positive er at den ikke er smertefull, og at den fungerer helt fint frem til den går ut igjen neste gang. Det er jo også alltid slik at når det ikke flyter på fotballbanen får man litt mer vondt, restituerer litt dårligere og får mer småskader. Nå må vi bare jobbe seg gjennom denne perioden så er jeg sikker på at jeg og resten av laget kommer styrket ut av det, både mentalt og fysisk.

Og til slutt - får vi "ekspert-tips" på resultat for morgendagen?

På søndag har jeg troen på den beste seieren som er, 0-1 :)

Annonse: